Corneliu Vadim Tudor ACUZĂ: Tragerea la sorţi privind ordinea candidaţilor e SUSPECTĂ. M-au pus la coada vacii

Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la alegerile prezidenţiale, consideră 'suspectă' tragerea la sorţi făcută de Biroul Electoral Central. Vadim este ultimul candidat pe buletinul de vot.

01 oct. 2014, 09:56
Corneliu Vadim Tudor ACUZĂ: Tragerea la sorţi privind ordinea candidaţilor e SUSPECTĂ. M-au pus la coada vacii

‘Este foarte suspectă tragerea la sorţi. Trebuia să se facă în prezenţa candidaţilor s-au reprezentanţilor acestor candidaţi. La Liga Campionilor Europeni sau la alte competiţii sportive, când se recurge la tragerea la sorţi, sunt reprezentanţii Cluburilor de faţă. (…) Cum m-au pus pe mine să cad după hartă, pe locul 13, şi pe Kelemen Hunor l-au pus pe locul I? (…) Nu e nicio problemă. Biblia spune: cei din urmă vor fi cei dintâi, dar e pentru prima oară când m-au pus la coada vacii’, a afirmat miercuri Corneliu Vadim Tudor, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. De ce au fost contestaţi Tăriceanu, Ponta sau Macovei la CCR. Motivele sunt HILARE

Primul candidat pe buletinul de vot la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie va fi Kelemen Hunor (UDMR), potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi de BEC.

Pe următoarele locuri se situează Klaus Iohannis (PNL), Dan Diaconescu (PP-DD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William Brînză (Partidul Ecologist Român), Elena Udrea (PMP), Mirel Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu – independent, Gheorghe Funar – independent, Szilagyi Zsolt (PPMT), Monica Macovei – independent, Constantin Rotaru (Partidul Alianţa Socialistă), Călin Popescu-Tăriceanu – independent, Corneliu Vadim Tudor (PRM).

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Kelemen Hunor, PRIMA POZIŢIE pe buletinul de vot. Vezi ORDINEA stabilită de BEC

Potrivit legii, în 48 de ore de la rămânerea definitivă a candidaturilor BEC stabileşte ordinea de înscriere în buletinul de vot, prin tragere la sorţi, în prima etapă din rândul candidaţilor propuşi de partidele politice parlamentare, iar în a doua etapă din rândul celorlalţi candidaţi.