Corneliu Vadim Tudor: „Vine o vreme când lacrimile cad în interior şi ard”

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă ieri, 14 septembrie, la 65 de ani. Problemele de sănătate l-au răpus, politicianul trăindu-şi ultimele clipe pe un pat de la Spitalul Militar.

RomaniaTV.net
15 sept. 2015, 07:27
Corneliu Vadim Tudor: „Vine o vreme când lacrimile cad în interior şi ard”

În urmă cu 10 zile, Corneliu Vadim Tudor a fost invitat într-o emisiune de la Kanal D, unde a vorbit cu zâmbetul pe buze despre starea lui de sănătate. Chiar în acea zi, Vadim fusese la medic şi fusese trecut pe o altă generaţie de medicamente.

Ultima persoană cu care a vorbit Corneliu Vadim Tudor: „M-a sunat înaintea sfârşitului şi…”

„M-am dus la Spitalul Militar de dimineaţă şi m-au trecut pe o altă generaţie de antibiotice. Ţintoiu (n.r medicul care se ocupa de el de ani buni) îmi zice: „Domnule preşedinte, aţi trecut o clipă în lumea de dincolo”. Iar eu i-am spus: „Nu, aştept să treci tu primul”, spunea Vadim Turdor, cu 10 zile înainte de a înceta din viaţă.

Tribunul a vorbit şi despre un subiect mai delicat – înmormântarea părinţilor lui. „Nu am plâns la înmormântarea părinţilor mei, nici la moartea fratelui meu. Nu pot să îmi explic de ce. Am un altfel de plâns, cum spunea N. Iorga, vine o vreme când lacrimile cad în interior şi ard”, a mai spus el.