Coroane de la Irinel Columbeanu şi de la Mr. Pink pentru mama Monicăi Gabor. Vezi ce mesaje i-au scris

Fostul soţ al Monicăi Gabor, dar şi actualul iubit, sunt alături de ea în cele mai grele momente din viaţă. Irinel Columbeanu şi Mr. Pink au trimis coroane de flori pentru mama Monicăi Gabor, moartă într-un accident cumplit lângă Peştera Polovragi. Surorile Gabor îşi afişează tristeţea şi pe Facebook.

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 11:54
Coroane de la Irinel Columbeanu şi de la Mr. Pink pentru mama Monicăi Gabor. Vezi ce mesaje i-au scris

Surorile Monica, Ramona şi Alina Gabor au depus o coroană comună şi i-au transmis mamei: „Un înger vei deveni şi pe noi ne vei păzi„.

Fostul soţ al Monicăi, Irinel Columbeanu, a trimis şi el o coroană de flori din partea lui şi a fiicei lor Irina: „Sincere condoleanţe. Irinel şi Irina Columbeanu”.

Chiar dacă nu a venit în România, Mr Pink este alături cu sufletul de iubita lui, care trece printr-un moment extrem de dificil după decesul mamei ei, Veronica Bulai.

La capela unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al mamei surorilor Gabor a fost adusă o coroană pe care era scris mesajul: „Regrete enorme pentru un un suflet nobil. Din partea lui Mr. Pink”.

Monica a făcut şi un gest mai puţin obişnuit în capelă. A fotografiat sicriul mamei ei. Apoi, Monica a transmis pe un site de socializare un mesaj de adio pentru cea care i-a dat viaţă. „La revedere, mami! Îţi doresc să fii fericită în noua ta călătorie, aşa cum erai cu noi în fiecare zi”, a scris Monica. 

Şi Ramona Gabor a împărtăşit cu prietenii de pe Facebook ceea ce simte. „Frumoasa mea mămică – sufletul meu. Am rămas noi trei, sânge din sângele tău, parte din tine pentru totdeauna”. 

Mama surorilor Gabor va fi înmormântată luni la Bacău.