CORONAVIRUS. Fotbaliştii din întreaga lume, leapşa pe net cu jonglerii cu hârtie igienică VIDEO

Nu mai avem Euro 2020, însă avem campionatul de jonglerii cu hârtie igienică şi proteste inedite pentru fotbaliştii forţaţi să joace în vremea pandemiei de hârtie igienică.

RomaniaTV.net
18 mart. 2020, 17:15
CORONAVIRUS. Fotbaliştii din întreaga lume, leapşa pe net cu jonglerii cu hârtie igienică VIDEO

Teama de coronavirus a oprit aproape toate competiţiile sportive. Aproape toate, pentru că mai există conducători curajoşi care pun în pericol sportivii şi familiile acestora. O echipă din Brazilia, forţată să evolueze într-o ligă inferioară, a protestat într-un mod inedit. Fotbaliştii lui Baré au intrat pe teren cu măşti pe feţe la meciul cu Sao Raimundo, după care au refuzat să joace şi au părăsit gazonul. Adversarii au aplaudat în momentul, iar ştirea a făcut înconjului lumii.

La case mai mari, fotbaliştii arată că antrenamentele se pot efectua şi de acasă, mingea fiind înlocuită cu unul dintre cele mai căutate produse în supermarketuri în plină pandemie de coronavirus, hârtia igienică. Chiar dacă nu are forma perfectă, fotbaliştilor le-au ieşit perfect jongleriile.

Mai comod, rezerva rezervelor din atacul Barcelonei, Martin Braithwaite, a avut grijă doar de amuzamentul fanilor. Danezul, care nu a apucat încă să joace vreun minut în Liga Campionilor, a improvizat momentul visat alături de copii în grădină, cu sonorul la maximum pe binecunoscuta melodie. Vecinii nu s-au supărat.