CORONAVIRUS Inconştienţă în India, unde 200 de persoane au participat la înmormântarea unui taur VIDEO

Indienii au incalcat regulile de distantare sociala pentru a merge la inmormantarea unui taur care aparţinea templului din sat.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 05:33
CORONAVIRUS Inconştienţă în India, unde 200 de persoane au participat la înmormântarea unui taur VIDEO

Politia din India a declarat ca investigheaza inmormantarea unui taur, venerat de localnicii unui sat din sudul tarii. Conform ojogo.pt, aproximativ 200 de persoane au participat la inmormantarea taurului, sfidand regulile de izolare in combaterea pandemiei de Covid-19.

Taurul Mooli era celebru intr-un sat din districtul Madurai, aflat in sudul statului Tamil Nadu. Animalul apartinea unui templu si era prezent mereu la festivalurile numite ‘jallikattu’, acolo unde tinerii incercau sa imblanzeasca tauri, informează Sport.ro.

Duminica, taurul a murit de batranete, iar funeraliile sale au strans o multime de oameni, locuitori ai satului indurerati, in ciuda faptului ca in India, adunarile sunt restranse la 5 persoane.

„Initial, la inmormantare au participat doar 30-50 de persoane, insa ulterior s-au adunat pana la 200 de oameni, pentru a-l onora”, scrie agentia de stiri AFP T.G Vinay.