Coronavirus, primele decese în Germania, la Essen şi Heinsberg

S-au înregistrat primele decese din cauza coronavirusului în Germania, potrivit autorităţile de la Berlin, citate de ziarulromanesc.ro. 

RomaniaTV.net
10 mart. 2020, 09:07
Coronavirus, primele decese în Germania, la Essen şi Heinsberg

O femeie în vârstă de 89 de ani a decedat în Essen, iar un alt deces s-a înregistrat în Heinsberg. Nu se cunoaște deocamdată vârsta pacientului. Acestea sunt primele decese provocate de coronavirus înregistrate pe teritoriul Germaniei.

În ciuda numărului mare de cazuri cu coronavirus confirmate în Germania, până la aceste decese, nicio persoană nu murise pe teritoriul ţării, potrivit autorităţilor germane.

Citeşte şi: În Germania nu se moare de coronavirus. Au fost înregistrate peste 1,150 de cazuri şi niciun deces

În Germania, peste 1150 de persoane sunt infectate cu coronavirus. Primul cetățean german a fost ucis de virus în timpul unei călătorii în străinătate. Este vorba de un bărbat de 60 de ani care a murit duminică, în Egipt, din cauza unei boli respiratorii cauzate de coronavirus, potrivit berlinspectator.com.

Autorităţile au anunţat, luni după-amiază, că numărul oficial de infecții cu Covid 19 în Germania a ajuns la peste 1151. Peste 500 dintre ele au fost confirmate în Renania de Nord-Westfalia, în timp ce Bavaria are peste 250 de cazuri, iar Baden-Württemberg a raportat 200 de cazuri.