Coronavirus provoaca disperare in randul cetatenilor. Cate provizii a putu sa cumpere un roman VIDEO

Pandemia de coronavirus a provocat isterie în întreagă lume. În România, oamenii au luat cu asalt magazinele și au cumpărat masiv produse pentru a sta cât mai mult în case.  

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 21:25
Coronavirus provoaca disperare in randul cetatenilor. Cate provizii a putu sa cumpere un roman VIDEO

O persoană și-a filmat apartamentul plin de produse, utile sau mai puțin utlile, imediat după ce s-a întors de la cumpărături. În filmare se observă bucătăria, unde zecile de sticle de ulei stau aliniate pe dulat, urmare de pungile de zahăr, făine, fulgi de porumb și paste.

Citește si: Pacientul de 71 de ani din Suceava despre care se credea că s-a vindecat de coronavirus e în continuare infectat cu COVID-19

În interiorul dulapurilor au fost depozitate borcane de cafea, ciocolată, iar pe masă se observă multe baxuri de lapte. În restul camerelor din case se află șervețele, baxuri de hârtie igienică, săpun, dar și alte produse care nu au mai încăput în bucătărie și sunt înghesuite în dulapul de haine.

Internauții din România au rămas surprinși după ce au văzut videoclipul.

„Dacă nu vedeam acest videoclip, nu credeam că există așa ceva!” sau  reacții precum: „Doamne ferește”, „Nebunia are diferite manifestări”.

Vezi video aici