CORONAVIRUS ROMÂNIA. Al patrulea cadru medical, o infirmieră din Arad, a murit de Covid-19

Angajata Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad era internată de aproape două săptămâni pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Duminică seara, femeia, în vârstă de 56 de ani, a pierdut lupta împotriva noului coronavirus.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 15:06
CORONAVIRUS ROMÂNIA. Al patrulea cadru medical, o infirmieră din Arad, a murit de Covid-19

Coronavirusul a provocat moartea a 469 de persoane, luni fiind anunţate alte 18 decese. Trei dintre decese sunt ale unor bătrâni aflaţi la un cămin din Galaţi. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate încă 190 de cazuri de îmbolnăvire, bilanţul total ajungând la 8.936. De asemenea, 2.017 persoane au fost vindecate.

 

Din păcate, printre morţi see află şi un cadru medical.  Acesta este primul deces înregistrat în rândul angajaților Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

„O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secția de Diabet, a pierdut aseară lupta cu virusul COVID-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă”, au anunțat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, luni după masa.
Potrivit ultimei raportări, sâmbătă, la nivelul județului Arad, erau înregistrate 53 de cadre medicale infectate cu Sars-CoV-2.