Coronavirusul înfiinţează afaceri profitabile. Cum încearcă un bărbat să îi păcălească pe românii speriaţi VIDEO

Coronavirusul a provocat isterie în rândul oamenilor din întreaga lume, după ce peste 100.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul din China, iar aproximativ 3.300 au murit. Un trainer şi expert EFT, procedură care se mai numeşte şi acupunctură emoţională, organizează sesiuni în care alungă frica.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 07:13
Coronavirusul înfiinţează afaceri profitabile. Cum încearcă un bărbat să îi păcălească pe românii speriaţi VIDEO

Românii au golit rafturile magazinelor în momentul în care coronavirusul a început să creeze isterie în Italia, ţară unde majoritatea românilor lucrează, dar şi în urma primului caz confirmat în ţară. Mii de persoane şi-au făcut provizii pentru o perioadă îndelungată de timp şi s-au baricadat în casă.

Un trainer şi expert EFT a descoperit soluţia prin care românii pot scăpa de teama virusului. Mai exact, prin intermediul unor sesiuni în care persoanele combină stimularea centrilor energetici cu elemente de stimulare. Tehnica ajută cursanţii să scape de frică, dureri sau stări de anxietate.

Citeşte şi: Isteria coronavirus le ia minţile. Şi-a sechestrat soţia în baie, crezând că e infectată cu virusul ucigaş

În videoclip este prezentată o sesiune de EFT, unde mai multe persoane încearcă să scape de frica de coronavirus. Trainerul rosteşte mai multe fraze, pe care cursanţii trebuie să le repete, lovindu-se în mai multe zone fixe.

EFT sau tehnicile de eliberare emoţională reprezintă un ansamblu de tehnici neconvenţionale din grupa „terapiilor energetice de meridian”, mai exact o metodă de vindecare şi auto-vindecare atât a problemelor emoţianale cât şi fizice. Procedura se mai numeşte şi acupunctură deoarece combină stimularea centrilor energetici din capetele meridianelor, prin bătăi uşoare, cu elemente de stiumulare a emisferelor cerebrale, în timp ce atenţia este îndreptată către durere, amintiri nefericite, emoţii sau diferite adicţii.

Bilanţ coronavirus în lume

Virusul din China a infectat 95.423 de persoane, majoritatea în China, Italia şi Iran, cu toate acestea mai mult de jumătate din persoane s-au vindecat, 53.298, iar 3.286 de persoane au murit. Coronavirusul s-a răspândit şi în Europa, infectând majoritatea ţărilor. Al doilea focar de coronavirus din lume este în Italia, unde 3.089 de persoane au fost infectate, dintre care 107 au decedat. 

Citeşte şi: Prim-vicepreşedintele Iranului, testat pozitiv cu coronavirus. Autorităţile au anunţat 15 decese într-o zi

Iranul a fost zguduit din temelii de coronavirus, după ce prim-vicepreşedintele a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar un parlament şi un consilier ayatohal au decedat. Într-o singură zi în Iran şi-au pierdut viaţa 15 persoane, iar bilanţul a ajuns la 92 de decese şi 2.900 de persoane confirmate cu virusul din China.

China reprezintă focarul de coronavirus din lume cu 80.410  de persoane confirmate, 40.485 de persoane s-au vindeicat şi 2.902 au murit. Examinarea patologică a primului deces din Covid-2019 în China a arătat că virusul afectează în principal plămânii, potrivit unui raport publicat de experți chinezi în revista Journal of Forensic Medicine.

Raportul de autopsie al unui pacient diagnosticat cu Covid-19 relevă că virusul atacă în principal plămânii și că nu există dovezi suficiente pentru a spune că acesta produce  daune şi altor organe.

Bărbatul decedat avea 85 de ani, iar în momentul spitalizării avea deja în antecedentul medical mai multe accidente vasculare cerebrale. Febra, tusea sau alte simptome nu au fost observate într-o primă fază. Abia în a zecea zi pacientul a simțit mâncărime în gât și febră. Tomografia a relevat în prezența unor infecții la ambii plămâni. În ziua 13 a fost confirmat diagnosticul de coronavirus, prin teste de acid nucleic Covid-2019. În cea de-a 20-a zi de spitalizare o nouă tomografie pulmonară a arătat extinderea focarelor de infecție pe spaţii mari în ambii plămâni, iar în ziua a 28-a pacientul a murit de „pneumonie cauzată de noul coronavirus și insuficiență respiratorie”.