Coronavirusul a făcut încă o victimă în rândul Bisericii. Un preot a murit la doar 53 de ani

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a anunțat că preotul Ioan Panusciac a murit la numai 53 de ani. Preotul care slujea la Biserica ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din comuna Doba, județul Satu Mare a încetat din viață la spital.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 19:21
Coronavirusul a făcut încă o victimă în rândul Bisericii. Un preot a murit la doar 53 de ani

Preotul a fost internat la Spitalul Județean Satu Mare, cu pneumonie, iar în ultimele opt zile a fost transferat la Spitalul Carei, unde a decedat în cursul zilei de astăzi. Direcţia de Sănătate Publică Satu-Mare a precizat că Ioan Panusciac a fost infectat cu coronavirus.

Citeşte şi: Un preot care slujea la una dintre cele mai mari biserici din Capitală a fost răpus de COVID. Era strănepotul scriitorului Ion Creangă

Părintele Ioan Panusciac s-a născut la 18.06.1967, în localitatea Bocicoiu Mare, județul Maramureș, iar parohia la care slujea are 145 de credincioși. Aceștia nu au fost informați de către Direcția de Sănătate Publică că preotul fusese confirma pozitiv cu noul coronavirus. Nici măcar autoritățile locale nu au știut aceste informații pentru a putea lua măsurile necesare.

Conform PresaSM, o dezinfecţie în lăcaşul de cult a fost făcută astăzi.