Coronavirusul folosit ca scuză pentru acoperirea unei crime. Un bărbat din Florida şi-a ucis fosta soţie

Un bărbat a fost acuzat de uciderea soției sale, după ce mai multe mesaje suspecte au fost trimise de pe telefonul acesteia. Femeia a dispărut la câteva săptămâni după depunerea actelor de divorț. 

RomaniaTV.net
13 apr. 2020, 13:49

Mai multe mesaje suspecte au fost trimise de pe telefonul femeii, prin care aceasta susținea că este infectată cu coronavirus, fiind în stare gravă. Gretchen Anthony a dispărut la câteva săptămâni după ce s-a despărțit de soțul ei, David, în vârstă de 43 de ani.

Citește și: Incendiile de pădure de la Cernobîl eliberează cantităţi imense de radiaţie, iar vântul le împinge spre Europa 

Bărbatul este acuzat de crimă și de folosirea coronavirusului ca scuză pentru a ascunde dispariția fostei soții, în vârstă de 51 de ani. Rudele acesteia au mărturisit poliției faptul că au primit mai multe mesaje de pe numărul acesteia. Mai exact, prin intermediului unei mesaj, familia a fost informată că Gretchen este internată la o clinică din Florida, în timp ce în alt mesaj scria faptul că a fost transferată la alt spital, fiind ținută în viață cu ajutorul unui ventilator.

În momentul în care membrii familiei au contactat clinica și spitalul respectiv pentru mai multe informații, au aflat faptul că nicio persoană cu numele Gretchen Anthony nu este sau a fost internată. Când Gretchen nu a fost găsite, familia acesteia a raportat situația poliției.

La distanță de câteva săptămâni, poliția din Jupiter, Florida l-a arestat pe fostul soț al femeii, acuzându-l de răpire și crimă. Trupul femeii nu a fost descoperit, însă poliția caută în continuare.

Cuplul a divorțat în luna februarie. In dimineața în care Gretchen a fost văzută pentru ultima dată, vecinii au auzit un țipăt puternic în jurul orei 6 dimineața. Mai mult decât atât, o vecină a auzit cum aceasta striga ”Nu, nu, doare”, conform 12 News.

Zilele următoare, vecinii au văzut o camionetă neagră parcată lângă casa femeii. În momentul în care poliția a percheziționat casa lui David, acesta părăsise Florida.  

David Anthony a fost arestat în New Mexico pe 31 martie.