Coronavirus. O femeie în vârstă de 103 ani s-a VINDECAT şi a fost externată FOTO şi VIDEO

O femeie în vârstă de 103 ani din China, Wuhan s-a vindecat de coronavirus. Femeia, cu doi ani mai mare decât ultimul deţinător al acestui titlu, nu suferea de nicio boală, iar acest lucru a ajutat la vindecarea acesteia.

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 11:40

Femeia a fost externată ieri, 10 martie, din spita, după mai puţin de o săptămână de tratament. Până în acest moment aceasta este cea mai în vârstă persoană vindecată de coronavirus.

Zhang Guangfen a fost externă din spital la şase zile de când a fost internată. Aceasta a fost diagnosticată pe 1 martie la un spital din Wuhan, provincia Hubei din centrul Chinei, când abia mai era în stare să vorbească.

Asistentele au fost nevoită să o hrănească pe femeie cu linguriţa şi să îi schimbe scutecele. Femeia şi-a revenit după ce i s-au acordat şedinte de îngrijire şi terapie nutriţională pe întreaga durată a tratamentului.

„Pacientei îi plăcea să fie complimentată de asistente. Zâmbea de fiecare dată după ce i se spunea că arată frumos.”

Momentul în care femeie a fost externată şi escortată în afara spitalului de către un grup de medici a fost filmat.

 Bătrân de 100 de ani vindecat de coronavirus

Un bărbat în vârstă de 100 de ani s-a vindecat şi a fost externat din spital sâmbătă, după 13 zile de tratament pentru noul coronavirus, el devenind astfel cel mai în vârstă pacient vindecat.