Lovitură de teatru în scandalul momentului! Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat. Negocieri intense în miez de noapte, pentru reluarea relaţiei

Răsturnare de situaţie în scandalul despărțirii dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. După ce a anunţat public separarea, fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău, s-a răzgândit şi a negociat în toiul nopţii termenii împăcării cu sexy-blondina într-unul dintre cele mai luxoase localuri din nordul Capitalei.

20 mai 2022, 14:06
Lovitură de teatru în scandalul momentului! Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat. Negocieri intense în miez de noapte, pentru reluarea relaţiei

După certuri, despărţiri şi împăcări, Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri separate. Însuşi Bădălău a fost cel care a făcut anunţul că despărţirea este definitivă şi revocabilă. Cu toate acestea, afaceristul şi-ar fi dat seama că nu poate trăi fără diva blondă, aşa că a decis să „forţeze” o ultimă împăcare cu fosta soţie a lui Alex Bodi, scrie Cancan.

Pentru a-i reintra în graţii, Gabi Bădălău a invitat-o pe Bianca Drăguşanu la Nuba pentru a discuta despre marea împăcare. Paparazii i-au surprins pe cei doi amorezi la o masă retrasă.

La scurt timp, Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au început să discute, cel mai probabil, pentru a-şi exprima nemulţumirile despre perioada în care formau un cuplu. Bădălău i-ar fi spus divei ce crede el c-ar fi făcut relaţia lor să scârţâie.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău: „E penibil! Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”

Totodată, afaceristul ar fi pus și câteva condiții pe care amândoi să le respecte în cazul unei împăcări. Pe tot parcursul întâlnirii, Bădălău a fost galant, forțând, clar, reluarea relației.

Chiar dacă părea ca totul s-a terminat între cei doi, este posibil să asistăm la o împăcare răsunătoare între Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Rămâne de văzut, însă dacă blondina va fi de acord sau nu să reia povestea de dragoste.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, devastat după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Mesajul declanşat de furtuna de emoţii


loading...
Partenerii noștri