Coşmar pentru o familie de români din Spania. O tânără şi-a găsit morţi părinţii şi fratele

Scene de coşmar în localitatea Catarroja din Spania. Doi români, soţ şi soţie, şi fiul lor de 18 ani au fost găsiţi morţi în casă, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

29 nov. 2021, 13:26
Coşmar pentru o familie de români din Spania. O tânără şi-a găsit morţi părinţii şi fratele

Coşmar pentru o familie de români din Spania. Fiica soţilor a fost cea care a alertat pompierii, după ce s-a întors acasă sâmbătă şi şi-a găsit părinţii şi fratele fără suflare.

Pompierii au intervenit imediat la casa situată în Plaza de la Región din Catarroja, însă din păcate era prea târziu.

Familia de români nu a mai putut fi salvată. Cele trei persoane au decedat, cel mai probabil, din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon, conform La Razon.

Citeşte şi: Prima imagine tridimensională a Omicron. Noua tulpină are mult mai multe mutaţii decât Delta

Din primele informaţii, fumul gros s-ar fi format din cauza unei arderi necorespunzătoare a sobei.

În stare de şoc, vecinii au povestit că familia de români locuia în Catarroja de aproape 20 de ani. Bărbatul lucra ca mecanic, iar soţia sa era menajeră. De asemenea, oamenii au mai precizat că familia nu se baza pe ajutor social din partea municipalităţii, conform EFE.

Potrivit vecinilor familiei de români, conaționalii noștri locuiau în această localitate de circa 20 de ani și toți cei care i-au cunoscut s-au declarat „îndurerați în urma acestei tragedii care a lovit o familie foarte cunoscută și apreciată de mulți localnici”.

Primăria din Catarroja a anunţat că va veni în sprijinul familiei îndoliate. Edilul localitâţii spaniole s-a deplasat la locul tragediei şi a precizat că autorităţile o vor ajuta pe fiica celor doi soţi români.

De asemenea, în localitatea Catarroja a fost declarat doliu local până duminică, 28 noiembrie, steagurile fiind coborâte în bernă toată ziua.

Citeşte şi: Alexandru Rafila arată pas cu pas cum se face corect testul Covid din salivă la copii – Ghid de utilizare VIDEO