Coşmar pentru şoferi: Circulaţie deviată de pe Autostrada Soarelui pe DN 3. UPDATE: Circulaţia a revenit la normal

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră a fost deviată, luni, de pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui pe Drumul Naţional 3, din cauza lucrărilor care au loc în zona localităţii Fundulea. În zonă sunt valori mari de trafic.

20 aug. 2018, 14:08
Coşmar pentru şoferi: Circulaţie deviată de pe Autostrada Soarelui pe DN 3. UPDATE: Circulaţia a revenit la normal

UPDATE: Circulaţia pe Autostrada Soarelui, care era deviată, pe sensul spre Bucureşti, din cauza unor lucrări la carosabil şi a valorilor mari de trafic, a revenit la normal, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit Infotrafic, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui a fost deviată de către poliţiştii rutieri de la km 35 (Fundulea, judeţul Călăraşi) pe drumul vechi ( DN3).   

Decizia a fost luată din cauza executării unor lucrări la carosabil pe sectorul kilometric 29+500 – 28+500 de metri, în zona localităţii Fundulea, şi a valorilor mari de trafic. 

Anterior, Centrul Infotrafic a anunţat restricţii de trafic în zona localităţii Fundulea pentru lucrări de asfaltare. Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, pe o singură bandă.

Poliţiştii sfătuiesc şoferii să ruleze cu prudenţă sporită, să manifeste disciplină în trafic şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.