Coşmarul continuă pentru Mihai Neşu. Fostul fotbalist s-a despărţit de soţie

Mama lui Mihai Neşu spune că nu a avut curajul să-l întrebe pe acesta de despărţirea de soţia lui, Maria, cu care s-a căsătorit în 2006. Potrivit WOWbiz.ro, despărţirea s-ar fi produs înainte ca Neşu să plece la tratament în SUA.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 07:57
Coşmarul continuă pentru Mihai Neşu. Fostul fotbalist s-a despărţit de soţie

La scurt timp după groaznica accidentare, în urma căreia a rămas paralizat, Mihai Neşu le-a interzis părinţilor şi apropiaţilor să mai dea detalii despre el şi familia lui. Totuşi, amănunte din viaţa fostul fotbalist au răzbătut până la urechile jurnaliştilor, iar una dintre veşti este că acesta s-a despărţit de soţia sa, Maria, cu care era căsătorit din 2006.

Potrivit site-ului Wowbiz.ro, evenimentul s-ar fi produs în urmă cu o lună şi jumătate, înainte ca Neşu să plece la tratament în Statele Unite. În plus, decizia ar fi fost luată de comun acord. Pe de altă parte, apropiaţii familiei susţin că soţii Neşu nu ar fi derulat deocamdată procedura de divorţ şi ar fi preferat doar o separare amiabilă.

Chiar mama lui Neşu a dat de înţeles ca fiul ei s-a despărţit de Maria, ea declarând contactată de un reporter Wowbiz: „Aşa am auzit şi eu, dar nu am avut curajul să-l întreb despre acest lucru„.

Citeste aici continuarea povestii dramatice