COŞMARUL prin care au trecut românii blocaţi 4 zile în aeroportul din Dubai, povestit de un pasager VIDEO

Poveste şocantă a unuia dintre cei 80 de pasageri români blocaţi pe aeroportul din Dubai după ce Tarom le-a anulat cursa fără nicio explicaţie. Bărbatul povesteşte cum un zbor de câteva ore s-a transformat în patru zile agonizate petrecute în ţara arabă. Fără nicio informaţie, fără hrană, fără haine de schimb. În situaţia lui au fost zeci de persoane, printre care bătrâni sau femei gravide.

24 sept. 2014, 12:35
COŞMARUL prin care au trecut românii blocaţi 4 zile în aeroportul din Dubai, povestit de un pasager VIDEO

Ajuns pe aeroportul din Dubai ca să plece spre Bucureşti, pasagerul Ionel Iuraşcu primeşte prima veste proastă. Cursa este întârziată cu o oră.

„S-a facut intarzierea doua ore, s-a facut apoi patru ore, in final ne-am dus pana la noua seara. Nu s-a dat niciun comunicat”, povesteşte pasagerul.

Nicio informaţie, o masă pentru care s-au rugat câteva ore şi cazare la un hotel mult după miezul nopţii. O persoană din partea aeroportului s-a ocupat pe bâjbâite de situaţia lor. A doua zi au luat-o de la capăt: „Ramasese sa asteptam relocarile pe alte curse. A disparut si persoana care se ocupase. Au inceput speculatiile, ce facem ca ne daduse asigurari ca pana seara vom fi toti relocati pe alte curse”.

Dar nu s-a întâmplat aşa. Persoana respectivă era de negăsit, compania Tarom nu putea fi contactată nici măcar de reprezentanţii consulatului la care oamenii au ajuns in disperare.

CITEŞTE ŞI 80 de români şi-au petrecut noaptea pe aeroportul din Dubai. Tarom le-a anulat cursa

„În toata ziua de sambata si duminica consulul personal a incercat sa ia legatura cu cineva din compania Tarom si nu a reusit”, spune pasagerul Tarom.

Ziua următoare oamenii au fost relocaţi pentru o altă cursă. Nu a trecut mult şi aceasta a fost amânată timp de patru ore.

„N-am avut schimburi, ne-am barbierit imprumutand rezerve de la unul la altul si tinand rezerva in mana ca ajunsesem sa aratam ca robinson crusoe pe acolo prin foier”, îşi aminteşte Ionel Iuraşcu.

Mulţi oameni, printre care şi domnul Iuraşcu au ajuns acasă abia după 4 zile , şi asta pentru că au scos din buzunar bani grei pentru curse care la rândul lor au avut întârzieri. În toată această poveste uluitoare Taromul neagă acuzaţiile şi nu doreşte să facă niciun fel de declaraţie lămuritoare.