Coşmarul trăit de un cuplu într-un resort de lux. O tânără a fost molestată de un majordom chiar înainte de nuntă FOTO

Cuplul din New Jersey dă în judecată Sandals Resorts din Bahamas și cere 30 de milioane de dolari după ce un majordom a molestat-o pe mireasă în timp ce aceasta dormea.

28 nov. 2018, 07:43

Ashley Reid, 32 de ani, și soțul ei Jeffrey Pascarella, 32 de ani, s-au căsătorit într-un resort de lux din Bahamas în anul 2016, potrivit libertatea.ro. Tânăra spune că suferă de PTSD (tulburare de stres post-traumatic) după ce Moral Adderley, majordomul care le-a fost atribuit ei și soțului ei, s-a furișat în camera de hotel cu o noapte înainte de nuntă. Ashley dormea în timp ce logodnicul ei se afla în baie. Când s-a trezit, tânăra l-a găsit pe Moral lângă ea, băgându-i mâna în pantaloni.

Citeşte şi Act sexual dureros? Află ce ai de făcut

„Ceva m-a îndemnat să mă trezesc, ceva nu era în regulă”, a spus Reid pentru New York Post. „Când m-am trezit, am realizat că avea mâna în pantalonii mei și am sărit din pat. Am țipat. S-a ridicat și a fugit din cameră. Eram dezgustată și dezorientată. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Eram șocată”, a mai povestit tânăra. Jeffrey a ieșit din baie să vadă de ce a țipat femeia și a început să fugă după Adderley.

Majordomul a fost arestat de poliție după ce cuplul a reclamat cele întâmplate. În loc să-și anuleze nunta, cuplul a decis să meargă mai departe cu ceremonia având în vedere că 70 de invitați fuseseră aduși cu avionul în insule pentru a participa la ceremonie. Reprezentanții resortului susțin că l-au concediat pe Adderley în noaptea incidentului, dar cuplul spune că în dimineața următoare același majordom a sunat pentru a le lua comanda de mic dejun ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

La o săptămână după incident, Adderley a pledat vinovat la acuzațiile care i s-au adus. Sandals le-a oferit celor doi miri suma de 15.000 de dolari pentru un acord de confidențialitate cu privire la incident, dar cuplul a refuzat. Tânăra a făcut doi ani de terapie și a dat în judecată resortul de lux.