Coşmarul unei adolescente de 19 ANI după ce şi-a mărit SÂNII: Viaţa ei a fost dată COMPLET peste CAP VIDEO

O adolescentă de 19 ani din America a rămas cu leziuni cerebrale ireversibile după ce a fost supusă unei operaţii de mărire a sânilor. Astfel, la scurt timp după intervenţia chirurgicală a intrat în comă. În prezent ea este imobilizată la pat şi s-a schimbat total.

11 feb. 2014, 20:21

Linda Perez arată în prezent ca „o mumie” din cauza unor complicaţii survenite în urma unei intervenţii chirurgicale de mărire a sânilor. Mai mult, tânăra are un copil de patru ani pe care nu îl mai poate creşte singură, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ACTRIŢĂ PORNO la un PAS de MOARTE din cauza SÂNILOR IMENŞI care NU se opresc din CRESCUT FOTO

În prezent familia a dat în judecată clinica medicală din Miami unde fata a plătit 2.800 de dolari pentru a fi deformată pe viaţă. Fata nu se poate hrăni singură şi nu poate să meargă. Cu toate acestea, medicul care i-a făcut operaţia se apără declarând că adolescenta i-a ascuns mai multe informaţii despre sănătatea sa în momentul în care s-a urcat pe masa de operaţie, motiv pentru care ar fi ajuns în această stare din care, cel mai probabil, nu îşi va reveni niciodată.

 

Citeşte şi A cheltuit o avere ca să aibă sâni cât pepenii. Ce s-a întâmplat după. GALERIE FOTO

Din primele informaţii, se pare că Linda a suferit mai multe complicaţii în momentul în care a fost anesteziată pentru a naşte şi nu i-a mărturisit aceste lucruri chirurgului, care ar fi procedat altfel în timpul anesteziei pentru punerea silicoanelor. Imaginile dinainte şi după operaţie sunt pur şi simplu şocante, arătând transformarea fetei într-un singur an.