COŞMARUL unei fete de 16 ani. Bătută şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 30-40 de bărbaţi pe zi

Poliţia italiană a arestat miercuri, 11 noiembrie, un român pentru acuzaţii de viol şi proxenetism. Z.C. ar fi obligat o fată din Gherla să se prostitueze. Bărbatul a convins-o pe tânără să se mute în Italia, cu promisiunea unei vieţi mai bune. Odată ajunsă în Italia, ea a fost supusă violenţei sexuale repetate şi a fost forţată să se prostitueze.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 13:19
COŞMARUL unei fete de 16 ani. Bătută şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 30-40 de bărbaţi pe zi

Z.C. ştia cât de uşor poate fi aprinsă imaginaţia unei fete la o vârstă atât de fragedă, scrie gherlainfo.ro. A convins-o să guste „paradisul”: o viaţă frumoasă, oportunităţi de muncă şi distracţie. Lucruri pe care fata de doar 16 ani nu le avea la Gherla.

Citeşte şi Scrisoarea unei prostituate către soţia unui client al său. „Nu te cunosc, dar să te întreb ceva

Ea l-a crezut pe cuvânt şi pe 27 octombrie a plecat de-acasă, fără să spună nimic părinţilor. In aceaşi zi, aceştia au anunţat dispariţia fetei la poliţie.

Imediat ce a pus piciorul in Italia, paradisul mult râvnit s-a transformat în iad pentru fată. Zâmbetele şi speranţa i s-au transformat în lacrimi, iar luminiţele din ochi i s-au stins.

Voia o viaţă mai bună şi a ajuns să se prostitueze. Trădată de un român de-al ei

Z.C. se afla în Italia din 2005, iar poliţiştii au găsit pe numele lui patru pagini de condamnări pentru infracţiuni, inclusiv legate de droguri.

Ancheta a pornit de la un banal control pe autostradă, pe 4 noiembrie, când cei doi, împreună cu alţi patru români, au fost opriţi în trafic. Nevand documente de identitate asupra lor, aceştia au fost amprentaţi. Z.C. a oferit informaţii false poliţiştilor, probate în urma verificărilor. Ca urmare, barbatul a fost arestat la domiciliu.

Sub presiune, fata le-a spus poliţiştilor că are 19 ani, dar apoi a cedat psihic. Beneficiind de asistenţa unui avocat şi a unei echipe medicale de specialitate, a povestit tot ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Minore, exploatate sexual fără milă pentru ca lidera grupării să-şi cumpere zilnic cocaină şi speed

Ajunsă în Italia, a fost bătută, ameninţată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 30-40 de bărbaţi zilnic, mulţi dintre ei oameni în vârstă, în apropierea unei staţii de cale ferată. A fost supusă violenţei sexuale şi într-un apartament, de către Z.C. şi, cel mai probabil, şi de către ceilalţi conaţionali.

Urmare a indiciilor consistente de vinovăţie, dar existând şi riscul ca bărbatul să se sustragă cercetării, chiar luând un avion, având antecedente în acest sens, echipajele de poliţie au acţionat miercuri şi l-au ridicat pe tânăr de la domiciliu, punându-l după gratii, la dispoziţia autorităţilor judiciare.