Coşmarul unui bărbat care a stat 8 LUNI cu organul genital în ERECŢIE

Daniel Metzgar, un bărbat de 44 de ani, a apelat la o intervenţie chirurgicală în 2009, în urma căreia a rămas cu penisul în erecţie timp de 8 luni. Intervenţia chirurgicală l-a făcut să îndure coşmarul vieţii lui.

12 iun. 2013, 16:35

Povestea incredibilă a americanului Daniel Metzgar, un bărbat de 44 de ani, şofer de camion, care a suferit o intervenţie chirurgicală, începe în 2009. Bărbatul a făcut un triplu implant penian gonglabil, iar după operaţie a rămas cu penisul în erecţie timp de 8 luni şi cu scrotul mărit cât o minge de volei.

Toate acestea i-au făcut viaţa un coşmar. Toate treburile mărunte pe care le face un om normal, de la mersul pe jos şi până la alte mişcări obişnuite, au devenit insuportabile, pentru că Metzgar era „prins în această poziţie”, după cum a explicat avocatul său, Michael Heyden. Acesta îi susţine procesul bărbatului împotriva medicului care i-a făcut implantul penian, chirurgul Thomas Desperito, scrie The News Journal, citat de Daily Mail.

Metzgar le-a povestit judecătorilor suferinţele prin care a trecut şi cum a ajuns să se izoleze, să se ascundă de ceilalţi din cauza situaţiei penibile în care ajunsese. „Nu mai puteam să merg pe bicicletă şi nici măcar nu mai reuşeam să mă aplec să iau ziarul de jos. Iar în rarele ocazii când dansam, erecţia mea lovea partenera…”, s-a plâns bărbatul.

Totuşi, avocaţii apărării susţin că vina îi aparţine pacientului. Unul dintre avocaţii medicului, Collen Shields, a declarat că doctorul Desperito l-a avertizat pe Metzgar să vină să îi scoată proteza peniană, după ce pacientul îi spusese că a făcut o infecţie. Problema apăruse în decembrie, după intervenţia chirurgicală, dar Metzgar i-a raportat cazul medicului abia în aprilie, după 4 luni de la operaţia de implant.

Mai mult, pacientul nu s-a dus la medic nici atunci, ci a amânat până în august, 2010, când a ajuns disperat pentru că un tub implantat îi perforase scrotul, în timp ce se afla în vacanţă cu familia, la Cascada Niagara.

Procesul a început la un tribunal din Wilmington, săptămâna aceasta, după cum informează NBC Philadelphia. Dinna, soţia lui Daniel Metzgar, a cerut despăgubiri medicului urolog şi echipei care l-a operat pe soţul ei, însă suma pretinsă nu a fost specificată.

Citeşte şi: Cum să faci faţă celor mai comune probleme de sex

Implantul penian constă într-un dispozitiv gonflabil alcătuit din doi cilindrii umpluţi cu un lichid care sunt introduşi în ţesutul penisului pe cale chirurgicală şi sunt conectaţi la rezervorul de fluid detaşabil. O pompă mecanică specială, introdusă sub pielea scrotului, asigură circulaţia fluidului prin tuburi. Când tuburile implantate sunt umplute cu lichid, penisul devine rigid în 5-10 minute şi intră în erecţie, iar aceasta durează până când este acţionat butonul care dezumflă tuburile.

Implantul penian de tuburi pentru erecţie este o soluţie pe termen lung pentru bărbaţii care suferă de disfuncţii erectile cauzate de o serie întreagă de boli, între care diabetul, operaţiile de cancer la prostată, boala lui Peyronie sau de probleme vasculare legate de vârstă.