Coşmarul unui soţ. Când a văzut ce secrete se ascundeau în calculatorul nevestei sale, i-a cerut imediat divorţul

Un calculator deschis a distrus o familie. Când a văzut ce mesaje primea soția lui, bărbatul și-a dat seama că întreaga lor căsnicie a fost o minciună. Cu inima frântă, a înaintat acțiunea de divorț, și-a luat copiii și a refuzat să mai aibă vreun contact cu femeia pe care o iubise încă din adolescență.

25 mai 2019, 10:45
Coşmarul unui soţ. Când a văzut ce secrete se ascundeau în calculatorul nevestei sale, i-a cerut imediat divorţul

Seth Megow, din Georgia, Statele Unite, a crezut că trăiește o poveste de dragoste desprinsă din povești, scrie a1.ro. S-a căsătorit când avea 19 ani cu fata visurilor sale. Timp de opt ani, cei doi au construit o viață împreună.

Citeşte şi Eşti o femeie plinuţă? Iată 9 sfaturi ca să stârneşti dorinţa unui bărbat

Într-o zi, Seth a avut nevoie să lucreze la calculator. Soția lui, Crissy, tocmai îl folosise și îl lăsase pornit. În browser, femeia a lăsat Facebook-ul logat pe contul ei. Înainte să îl închidă, Seth a înlemnit. Soția lui primise un mesaj de la un bărbat, iar conținutul acestuia nu lăsa loc de interpretări: Crissy avea o aventură.

„Atunci mi-am dat seama cât de gravă era situația. Avea mai mulți amanți. Una dintre relații dura deja de un an”, a povestit bărbatul.

Într-o singură noapte, o familie aparent fericită s-a destrămat. Seth și-a vărsat amarul pe un site dedicat celor înșelați de parteneri. Nu a putut să își ierte soția, cerându-i divorțul. Acum, Seth îți dedică tot timpul liber celor patru copiii ai săi.