Cosmin Cernat dezvăluie adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Monica Iagăr: „Adevărul e că eu nu am mai vrut. Deși sunt copii la mijloc, nu poți să stai într-o relație care nu e ok”

După nouă ani de căsnicie și doi copii, Cosmin Cernat și Monica Iagăr s-au despărțit. Se întâmpla în 2009, iar la doi ani distanță Cosmin se căsătorea cu Mădălina, colega lui la acel moment. Despărțirea prezentatorului de la Kanal D de atletă nu a fost lipsită de scandal, fiind urmată de un șir lung de acuzații.

28 feb. 2024, 11:30

Cosmin Cernat și Monica Iagăr nu au fost căsătoriți niciodată. După despărțire, fiecare și-a găsit iubirea și, de data asta, au ajuns și în fața altarului. După ce Monica Iagăr a acuzat-o pe actuala soție a lui Cosmin că a intervenit în relația lor, Cosmin a afirmat că relația lor era pe final și că nu se mai regăsea în ea.

Cosmin Cernat dezvăluie motivul despărțirii de Monica Iagăr: „Nu poți să stai într-o relație care nu e ok”

Prezentatorul de la Kanal D își asumă partea lui de vină din relația cu fosta atletă Monica Iagăr, dar, în același timp, susține că relația „nu era ok” și din acest motiv a fost decizia lui de a se despărți de mama celor două fetițe ale sale.

Cu siguranță am greșit în povestea aia, chiar și de când sunt cu Mădălina, de 15 ani. Nu știu dacă am fost un soț bun, habar n-am. Dacă o să o întrebi pe doamna Iagăr o să zică că nu. Ea probabil avea alte așteptări, a fost nemulțumită de felul meu de a fi în anumite momente, poate pentru că eram și băiatul ăla de la tv.

Pe mine nu m-a interesat niciodată ce spun alții și nici nu sunt. Eu cu Monica nu am fost căsătoriți, ea este mama celor două fetițe ale mele. În momentul în care doi oameni hotărăsc să meargă pe un drum, e decizia lor. În momentul în care ei se separă, poate să o facă numai unul. Adevărul e că eu nu am mai vrut. Orice s-ar fi întâmplat, nu cred că mai rămâneam acolo. Deși sunt copiii la mijloc, nu poți să stai într-o relație care nu e ok.

A urmat o perioadă de procese în care nu am putut să îmi văd copiii, iar Mădălina, actuala mea soție, a fost lângă mine”, a dezvăluit Cosmin Cernat, la emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Citeste si Ce au interzis concurenții de la „Insula de 1 milion” să ia în bagaje. Cosmin Cernat a făcut anunțul: „Va fi ceva ieșit din comun”

La doi ani de la despărțire, Cosmin Cernat s-a căsătorit cu Mădălina. La Monica a durat ceva mai mult până și-a găsit marea iubire. La 10 ani de la despărțire, fosta atletă a ajuns în fața altarului cu Cristi Neacşu, şi el sportiv de performanţă. Împreună au un băiețel, Efrem pe numele lui, sarcina fiind obținută prin fertilizare in vitro.

Acuzații grave aduse de Monica Iagăr actualei soții a lui Cosmin Cernat

În 2009, Monica Iagăr și Cosmin cernat puneau punt unei relații de nouă ani. Viitoarea lui soție, Mădălina Moroşanu, era acuzată că ar fi fost principalul motiv al despărțirii de MOnica Iagăr. Frumoasa blondă l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat.

La acea vreme, Monica Iagăr a făcut o declarație antologică.

Daca nu era ea, era alta. Una din cele multe. Întotdeauna exista riscul acesta. Eu am trăit cu teama aceasta, dar mi-a ajuns. Acum este ea, dar urmează şi altele, pentru că unele aşa s-au învăţat, să se agaţe de un bărbat ca să ajungă vestite. În cazul meu a fost altceva. Eu am devenit cunoscută până să fiu cu Cosmin şi nu am făcut sex oral ca să câştig medalii de aur şi să ajung cineva. Eu chiar am muncit din greu. Altele asta fac pentru a deveni cunoscute. Ani de zile am fost doar eu şi ştacheta şi, când am ajuns sus, atunci a apărut el„, declara la acel moment Monica Iagăr.

Cosmin Cernat pleacă în Republica Dominicană cu soția lui și cu fiul acesteia dintr-o căsnicie anterioară

Cosmin Cernat va prezenta show-ul „Insula de 1 milion”, care urmează să fie difuzat la Kanal D și care se filmează în Republica Dominicană. Acesta nu va pleca singur, ci însoțit de Mădălina și de Matei (19 ani), fiul dintr-o altă căsătorie al Mădălinei.

Merg în Republica Dominicană cu Matei și Mădălina. Matei are 19 ani. A spus că de abia așteaptă să plecăm și că e fericit că ne întoarcem acolo. Când am ajuns prima dată în Republica Dominicană (pentru “Exatlon”), pe Matei și pe Ayana i-am înscris la școală online, în Canada, și el acum termină această școală în regim online”,  a mai povestit Cosmin cernat în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.