Cosmin Cernat revine, ca prezentator, la Kanal D. Are legătură cu noul reality show, Survivor România

Emisiunea Survivor România, difuzată la Kanal D, a dat startul în urmă cu câteva zile, sperând să înregistreze cel puţin audienţele primului sezon Exatlon. Noua emisiune are taberele împărţite la fel, în Faimoşi şi Războinici, la fel şi probele sportive sunt aproape identice.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 13:03
Cosmin Cernat revine, ca prezentator, la Kanal D. Are legătură cu noul reality show, Survivor România

Şefii de la Kanal D vor să dea lovitura şi cu un nou prezentator, Dan Cruceru, asta după ce Cosmin Cernat a prezentat toate ediţiile Exatlon.

Surpriza vine la câteva zile după începerea show-ului Survivor. Cosmin Cernat revine, ca prezentator, la Kanal D. Mai exact de luni, 27 ianuarie, în fiecare luni și marți, imediat după reality-ul “Survivor România”, Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”, emisiunea care va aduce telespectatorilor ultimele informații despre concurenții “Survivor România”, reality-ul care este filmat în Republica Dominicană.

Citeşte şi: Cosmin Cernat, despre cum a făcut primii bani. „Recunosc sincer, în faţa tuturor!”

„Aştept cu nerăbdare să înceapă emisiunea”

Materiale în exclusivitate cu Războinicii şi Faimoşii, imagini inedite din jungla dominicană, dezbateri în direct, alături de susţinătorii concurenţilor şi membrii familiilor, vor fi expuse pe larg, la “FanArena”.

“Astept cu nerabdare sa inceapa emisiunea si sa disecam firele povestilor ce se tes in Republica Dominicana, la «Survivor Romania». Exista un interes extraordinar in ceea ce priveste aceasta competitie si experienta traita de concurenti acolo.

Vom afla ce se ascunde in spatele evolutiilor, reactiilor, replicilor pe care le urmariti pe micile ecrane, vom incerca sa descoperim resorturile intime ale unor evenimente petrecute la «Survivor Romania».

E o competitie extreme de dura, care va oferi, cu siguranta, surprize uriase, pe parcursul difuzarii emisiunii. Toti concurentii vor trece prin momente de cumpana, dar si prin momente de bucurie extraordinara. Ii vom insoti si noi, de acasa, si vom incerca sa le intelegem reactiile, momentele de slabiciune, si ne vom bucura de victoriile lor”, a declarat Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat, carieră de 26 de ani

Cosmin Cernat (n.: 12 septembrie 1975, București) și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. El s-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final.

De-a lungul timpului a prezentat emisiunile: “Ploaia de stele”, “Spune-mi prețul”, Stele de 5 stele” și “Șatră”. De asemenea, cunoscutul moderator TV a fost comentator de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. În trecut, el a comentat Jocurile Olimpice la șapte ediții consecutive. În 2010, Cosmin Cenat a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale.