Cosmin Contra a leşinat în timpul unui meci de fotbal. Medicii au intervenit de urgenţă VIDEO

Cosmin Contra a leșinat în timpul unui meci de fotbal. Medicii au intervenit de urgență însă antrenorul și-a revenit repede.

24 iun. 2022, 10:52

Cosmin Contra a acuzat probleme de sănătate la meciul câștigat de echipa sa pe terenul lui Al Ettifaq și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Al Ittihad s-a deplasat pe terenul lui Al Ettifaq, iar echipa lui Cosmin Contra s-a impus cu scorul de 3-1 și a rămas la egalitate cu Al Hilal, ocupanta primului loc în Liga Pro Arabia Saudită.

CTP, reacţie acidă după performanţa lui David Popovici: „Nu, nu, eu nu mă simt mândru. De ce m-aș simți?”
Antrenorul român a fost surprins în timp ce se deplasa către banca de rezeve, s-a așezat pe scaun, iar apoi și-a îndreptat mâinile în zona capului. Oamenii din staff-ul său au reacționat rapid și i-au oferit îngrijiri medicale.

„Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicații jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare și a trebuit să se așeze pe bancă”, a scris publicația Goal.

Și jurnaliștii de la Kooora au scris despre situația lui Cosmin Contra. „Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme medicale, stafful medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”.

Simona Halep, în semifinale la Bad Homburg. Va lupta contra Biancăi Andreescu pentru calificarea în finală
Al Ittihad, echipa lui Cosmin Contra, se află în luptă cu Al Hilal pentru câștigarea titlului. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, doar că fosta formație a lui Răzvan Lucescu are un golaveraj mai bun.

Pentru a câștiga trofeul, Al Ittihad trebuie să se impună în fața lui Al Batin în ultima etapă, luni, 27 iunie, ora 21.00 iar Al Hilal să se încurce cu Al Faysali.