Cosmin Contra, replică dură pentru Gigi Becali. De la ce a pornit SCANDALUL

Cosmin Contra i-a răspuns, luni, lui Gigi Becali, care l-a atacat dur pentru că nu a chemat la echipa naţională nici un fotbalist de la FCSB.

02 sept. 2019, 16:37
Cosmin Contra, replică dură pentru Gigi Becali. De la ce a pornit SCANDALUL

Gigi Becali, care l-a acuzat de duşmănie pe selecţioner, subliniind că acesta nu este antrenor la echipa naţională.

„Gigi Becali ar trebui să se axeze să scoată echipa din subsolul clasamentului. Să facă acei jucători, care sunt buni, să joace la un nivel foarte mare. Nu ştiu cu ce echipă din Georgia şi era să nu se califice în Europa League. Îmi este greu să cred că jucători care nu au putut să întoarcă soarta unui meci pot să facă diferenţa într-un meci cu Spania, care este una dintre cele mai bune echipe din lume. Pe Gigi Becali îl ştiam un om corect, care ştie fotbal. Să fie antrenor, preşedinte, patron, medic şi team manager sau ce este la FCSB şi să lase echipa naţională în pace. Nu este antrenor la echipa naţională! Dacă vine şi îmi zice să fie antrenor la echipa naţională, poate mă gândesc să-i cedez locul. Ultimele rezultate ale FCSB au arătat cât de capabil este Gigi Becali ca antrenor”, a spus Cosmin Contra.

Scandal la naţionala României. Cosmin Contra, atacat violent: „Nu îţi este, bă, ruşine?”

Răzvan Burleanu, şeful FRF, a avut şi el un mesaj pentru Gigi Becali: „Nu cred că a fost niciodată un fan al meu şi nici nu îmi doresc să fie un fan, ci doar un partener. Şi un partener al loturilor naţionale şi mă refer la club, nu neapărat la persoana dumnealui. În schimb, FCSB nu trece în momentul de faţă printr-o etapă prea bună, prea fericită şi atunci acest lucru se transpune şi în deciziile selecţionerilor. O să încerc să mă văd, mai ales că acum e şi în acte oficial patron, aşa că îl invităm la federaţie, oricum nu cred că a fost niciodată, să discutăm să vedem care sunt nemulţumirile lui. Poate reuşim să îl şi îndrumăm pe o cale mai bună. Cred că dacă ar fi reuşit calificarea în grupele Europa League, cu siguranţă ar fi făcut-o. Sunt mai multe lucruri acum care probabil ar trebui schimbate, cred că şi el în primul rând, pentru că până la urmă el este finanţatorul acestui club, ar trebui să conştientizeze toate problemele, şi sportiv, dar şi relaţia cu suporterii”.