Cosmin Olăroiu, distrus de durere: „A murit!”

Familia lui Cosmin Olăroiu este în doliu, după ce soacra antrenorului a fost răpusă de o boală necruțătoare. În urmă cu doi ani, Olăriu a mai avut un moment de cumpănă, atunci mama lui s-a prăpădit.

06 sept. 2018, 14:26

După ce în 2016 și-a pierdut mama din cauza unei boli, Olăroiu și-a îngropat astăzi și socara. Mama Luminiței Olăroiu s-a stins din viață după ce a fost răpusă tot de o boală necruțătoare.

Vizibil afectat de acest moment, Olăroiu a încercat ca pe perioada funeraliilor să-și consoleze cât mai mult soția și nu a putut să scoată prea multe cuvinte.

A avut însă și sprijunul prietenilor care au venit la înmormântare. S-a umplut o dubiță cu flori de la toți cei prezenți la tristul eveniment.

Printre apropiați s-au numărat și nume cunoscute ca Patrick Borcea (fiul lui Cristi Borcea), Gheorghe Stelian (cunoscut drept Stelu de la ANRP), dar și băieții lui Vasile Turcu.

Cosmin Olăroiu s-a despărţit de formaţia Shabab Al-Ahli. Unul dintre cei mai curtaţi antrenori în Emirate, este de aşteptat ca Olăroiu să semneze curând cu o altă echipă din Golf. Olăroiu câştiga la Shabab Al-Ahli 6,5 milioane de euro pe an, salariu ce îl făcea unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din lume.

12 trofee a cucerit Olăroiu cu echipele pe care le-a antrenat în România, Arabia Saudită, Qatar şi în Emiratele Arabe Unite.

sursa: cancan.ro