Cosmin Olăroiu, jefuit în stradă, la Milano. A rămas fără un ceas de lux

Cosmin Olăroiu a fost jefuit în plină stradă, în timp ce se plimba alături de soție, la Milano. Poliţia anchetează cazul.

31 aug. 2021, 14:38
Cosmin Olăroiu, jefuit în stradă, la Milano. A rămas fără un ceas de lux

Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost jefuit, luni, pe stradă, la Milano. El se plimba alături de soţie şi hoţul i-a furat un ceas de lux.

Metoda „îmbrățișarea fatală a fanului care te divinizează” a fost folosită de hoţ, care ar putea fi român. Fostul antrenor al echipei chineze Jiangsu Suning se plimba pe via della Spiga alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat.

Ilgiorno.it scrie că antrenorul nu a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, dar și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. Ulterior, hoțul a fugit pe un scuter, alături de un complice.

Cosmin Olăroiu, afacere de 1,4 milioane de euro în Ciorogârla. CJ Ilfov vrea să cumpere două terenuri de la antrenor

„Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga.”,

 scrie sursa citată.

Olăroiu a rămas fără un ceas de lux marca Richard Mille, iar de caz de ocupă poliţia din Milano. Potrivit apropiaților tehnicianului, ceasul furat costă în jur de 180.000 $.

Cosmin Olăroiu, umilit de medicii de la „Victor Babeş”. Cum l-au tratat după ce le-a trimis mâncare, gratis, timp de trei luni
În urmă cu patru ani, Cancan scria că tehnicianul bucureștean poartă un ceas ediție limitată al brandului elvețian de lux, în valoare de circa 180.000 $, oferit în dar de șeicii lui Al Ahli Dubai, club din Emiratele Arabe Unite, unde Olăroiu a antrenat cu rezultate excelente.