Cosmin Olăroiu, afectat grav din cauza pandemiei de COVID-19. Pierderi de milioane de euro!

Federaţia Chineză de Fotbal le-a transmis cluburilor să reducă salariile jucătorilor şi antrenorilor cu 30 la sută din cauza pandemiei de coronavirus. Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, ar pierde astfel o sumă uriaşă.

22 apr. 2020, 05:48
Cosmin Olăroiu, afectat grav din cauza pandemiei de COVID-19. Pierderi de milioane de euro!

Federația din China, țara din care a pornit pandemia de coronavirus, le-a transmis cluburilor să reducă salariile tuturor angajaților cu 30%, pentru a tăia astfel cheltuielile din această perioadă în care activitățile sportive sunt suspendate. Luni, preşedintele clubului Guangzhou RF a afirmat că este posibil ca ediţia din acest an să înceapă la finalul lunii iunie. Potrivit acestuia, competiţia se va disputa în totalitate, urmând ca toate cele 16 echipe să dispute 30 de meciuri.

Cosmin Olăroiu, scandal MONSTRU pentru 650 DE EURO. A ajuns la TRIBUNAL din cauza unor BANCNOTE FALSE

Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning, ar urma astfel să fie remunerat cu 4,9 milioane de euro pe sezon, față de 7 milioane de euro, cât încasează în prezent. Românul ar pierde 2,1 milioane de euro!

Super League, campionatul Chinei, ar fi trebuit să înceapă pe 22 februarie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.