Cosmin Olăroiu, scancţiune fără precedent în Emirate

Cosmin Olaroiu a declansat un scandal imens in Emiratele Arabe Unite, dupa ce a lansat o serie de amenintari la adresa seicilor. Antrenorul lui Al Ahli a primit una dintre cele mai mari amenzi din istoria fotbalului mondial si a acuzat jocuri de culise.

08 nov. 2013, 07:52
Cosmin Olăroiu, scancţiune fără precedent în Emirate

Cosmin Olaroiu a fost amendat cu 500.000 de euro de Comisia de Disciplina a Ligii din Emiratele Arabe Unite, in urma unei plangeri facute de fostul sau club, Al-Ain. Seicii de la Al-Ain sustin ca Olaroiu a incalcat o clauza contractuala in momentul in care a semnat cu Al-Ahli, motiv pentru care trebuie sa plateasca despagubiri, scrie presa araba, citata de ziare.com.

 

Olaroiu a rabufnit, sustinand ca nu avea o asemenea clauza in contract, care ar fi fost adaugata ulterior, si a promis ca nu va lasa lucrurile asa si va depune apel pentru a-si cauta dreptatea. Sunt sanse mari ca acest caz sa ajunga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (Elvetia).

„Daca ei imi declara razboi, atunci e razboi! Sunt pregatit, sunt puternic! Nu stiu de ce au facut aceasta plangere la Comisia de Disciplina, este evident ca voi face apel. Daca sunt onesti, sa se increada in Coran”, a spus Olaroiu.

Olaroiu a parasit-o in vara pe Al-Ain pentru a semna cu rivala Al-Ahli. La noua echipa, Olaroiu are un salariu de 4 milioane de euro si un contract ce se intinde pe trei ani.