Cosmin Olăroiu a provocat un SCANDAL MONSTRU la ARABI

Cosmin Olăroiu, desemnat acum câteva zile antrenorul anului 2015 în Orientul Mijlociu, a provocat un nou scandal în Emiratele Arabe Unite.

05 ian. 2016, 06:50
Cosmin Olăroiu a provocat un SCANDAL MONSTRU la ARABI

Cosmin Olaroiu este extrem de nemultumit de oficialii din Emirate, care i-ar sabota echipa.

„Este a opta partida pe care o jucam intr-un interval de 29 de zile! Si, din punctul meu de vedere, asa ceva nu este normal! Este un meci important pentru noi si le-as fi recunoscator jucatorilor daca ar castiga pentru ca nu au avut prea mult timp de odihna. Nu le putem oferi timpul suficient pentru recuperare pentru ca trebuie sa ii trimitem pe teren imediat. Imi pare rau pantru ei pentru ca sunt pedepsiti pentru evolutia buna din Champions League”, a izbucnit Cosmin Olaroiu.

Al Ahli Dubai a disputat in acest sezon finala Ligii Campionilor Asiei, motiv pentru care si-a amanat mai multe meciuri din campionat. Dupa ce a pierdut finala cu Guangzhou Evergrande, Al Ahli a fost nevoita sa joace cate doua partide pe saptamana pentru a-si recupera restantele. Echipa lui Olaroiu se afla pe locul secund in Emirate, la patru puncte in spatele liderului Al Ain, dar are un meci mai putin disputat.