Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc. Actorul se numără printre vedetele care optează pentru alte ţări, când vine vorba despre vacanţă la mare. Fostul prezentator de la "Te cunosc de undeva" doar ce s-a întors din Grecia.

12 iul. 2022, 16:30
Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc: „Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”
Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc:

Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc. Actorul s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia și recunoaște că nu a mai fost pe litoralul românesc de câțiva ani. Vedeta a mărturisit că a călătorit cu mașina electrică, iar drumul l-a costat foarte puțin.

Cosmin Seleşi, dezamăgit de preţurile de pe litoralul românesc

Nu-mi permit să mă duc la mare la noi! Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură să zicem… și e rece… înnebunesc. Ți-o aduce și după oră, e și rece, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă, atâta e. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, asta fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor! În Grecia, m-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii”, a declarat Cosmin Seleşi, la Vorbeşte lumea.

Tudor și Ilinca, copiii lui Cosmin Seleși, la cei 11 și 6 ani ai lor, sunt obișnuiți de mici cu vacanțele petrecute în afara țării, mai ales în Bulgaria și în Grecia.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1

Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down

Pentru că era destul de agresiv cu colegii de la grădiniţă, actorul și-a dus fiul la psiholog de la vârsta de 3 ani și jumătate. „Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: Vezi că are sindromul Down și să mă duc cu el la psihiatru.

M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu. Eram terminat. Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult.

După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel. Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău.

Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, i-a povestit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță.