Cine prezintă „Te cunosc de undeva” în locul lui Cosmin Seleşi. Antena 1 dă lovitura anului

După 16 sezoane în care a prezentat emisiunea "Te cunosc de undeva" la Antena 1 alături de Alina Puşcaş, lui Cosmin Seleşi nu i-a mai fost prelungit contractul. La scurt timp, actorul a acceptat o ofertă la Pro TV.

13 ian. 2022, 21:08
Cine prezintă „Te cunosc de undeva” în locul lui Cosmin Seleşi. Antena 1 dă lovitura anului

Cine prezintă Te cunosc de undeva în locul lui Cosmin Seleşi. Locul lui Seleşi va fi luat la show-ul Antenei 1 de Pepe, fost concurent în mai multe ediţii ale emisiunii. De asemenea, acesta s-a aflat de câteva ori şi la masa juriului.

Cântăreţul a confirmat zvonul că i-a fost propus postul de coprezentator, dar nu a spus şi dacă a semnat sau nu contractul. În schimb, artistul a mai adăugat faptul că este implicat în mai multe proiecte și că nu se știe unde se va duce.

Cine prezintă Te cunosc de undeva în locul lui Cosmin Seleşi

Câștigător a două sezoane „Te Cunosc de Undeva”, Pepe este deja familiarizat cu formatul emisiunii, astfel că producătorii au decis să îi facă o ofertă artistului pentru postul de prezentator.

Citeste si Fiul Corneliei Catanga nu va împlini ultima dorință a mamei sale referitoare la el: „Alexandru nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect”

Da, este adevărat, sunt în discuții cu ”Te Cunosc de Undeva” pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte. Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni„, a declarat Pepe pentru fanatik.ro.

Cosmin Seleși ştia cine urmează să-l înlocuiască

Numele înlocuitorului său nu a părut să-l surprindă pe Seleşi, care, însă, nu s-a arătat prea dornic să dea detalii referitoare la această mutare.

Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!„, a spus Cosmin Seleși celor de la fanatik.ro, evitând să dea alte detalii despre alegerea Antenei 1.

Filmările celui de-al 17-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” ar urma să înceapă luna aceasta, iar în prezent se poartă negocieri pentru definitivarea listei de concurenți.

Citeste si Oana Radu, declarații despre relația toxică cu soțul ei: „Toate certurile pornesc de la subiectul mâncare. Mănânc pe ascuns” VIDEO