Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Ce spune despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe. Actorul a fost mulți ani prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva, împreună cu Alina Pușcaș, iar decizia de a pleca a șocat pe toată lumea. Motivul a fost că își dorește ceva nou.

21 mart. 2023, 16:45
Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Ce spune despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș
Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe

Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe. Nu a durat mult timp și a revenit pe micile ecrane cu un nou concept, însă la postul concurent, Pro TV. În tot acest timp, locul la emisiunea de pe Antenă l-a ocupat Pepe.

Citește și: Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down: „Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el”

Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cosmin Seleși a spus „da” rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Una dintre întrebările primite de fostul prezentator de la Antena 1 a fost să spună trei defecte ale lui Pepe.

Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.

O altă întrebare care a stârnit atenția tuturor a fost cea în care acesta a trebuit să numească trei vedete de care a aflat că este bârfit.

Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva.

Plecarea de la Antena 1 a ținut strict de propria decizie, spune acttorul. spune că îi plăcea foarte mult ceea ce făcea, însă  simțea că nu mai evoluează din niciun punct de vedere, motiv pentru care a hotărât să-și asume acest risc și să aștepte noi provocări profesionale.

A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.„, a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.