Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down: „Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el”

Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down. Tudor, acum în vîrstă de 11 ani, i-a făcut pe părinții săi să treacă prin momente cumplite din cauza comportamentului nepotrivit pe care îl avea cu ceilalţi copii.

01 iun. 2022, 21:21
Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down: „Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el”
Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down

Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down. Actorul și soția lui au doi copii superbi, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, blonzi amândoi, iar tatăl lor, din când în când își surprinde fanii de pe conturile de socializare cu fotografii de-ale lor.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1

Fiul lui Cosmin Seleşi, diagnosticat greşit cu sindromul Down

Pentru că era destul de agresiv cu colegii de la grădiniţă, actorul și-a dus fiul la psiholog de la vârsta de 3 ani și jumătate.

Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: Vezi că are sindromul Down și să mă duc cu el la psihiatru.

M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu. Eram terminat.

Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult.

După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău.

Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate, i-a povestit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță.