Cosmin Stanciu a părăsit Survivor România: „Merg acasă unde mă așteaptă foarte multe lucruri”

Cosmin Stanciu a părăsit Survivor România. Cele două echipe au avut parte de un nou joc plin de adrenalină, iar echipa câștigătoare s-a bucurat de o masă copioasă și consistentă la restaurant, dar şi de o experiență deosebită, în Marea Caraibilor, unde au înotat cu delfinii. 

21 iun. 2021, 09:11
Cosmin Stanciu a părăsit Survivor România: „Merg acasă unde mă așteaptă foarte multe lucruri”
Cosmin Stanciu a părăsit Survivor România

Cosmin Stanciu a părăsit Survivor România. După o competiție plină de suspans, și emoții la maxim, scorul, ajuns la 9-9, s-a schimbat favorabil pentru echipa Războinicilor care, si-a adjudecat victoria, la ștafeta, punct decisiv câștigat de Maria, 10-9.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni, la Survivor România: „M-am abținut de multe ori”

Cosmin Stanciu a părăsit Survivor România

După încheierea jocului, Daniel Stan a convocat Consiliul de Urgență pentru a le comunica celor două echipe o veste tristă: Cosmin Stanciu este nevoit să părăsească “Survivor România” din cauza unor grave probleme medicale.

Faimosul, cu 25 de ani de activitate sportivă, dintre care 20 competițională a fost unul dintre cei mai puternici concurenți.

Din păcate, se termină pentru mine aici, nu așa cum mi-am dorit, dar cred că un campion este campion și atunci când pierde (…).

 Merg acasă unde mă așteaptă foarte multe lucruri, am foarte multe proiecte alături de iubita mea, alături de oamenii care m-au urmărit și susținut, pentru că îi includ și pe ei în ceea ce vreau să fac în viitor, și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și care ne-au urmărit, mulțumesc întregii producții pentru că face tot posibilul pentru ca acest show să existe… Le mulțumesc tuturor și … să câștige cel mai bun!”,  a declarat Cosmin, înainte de a părăsi Republica Dominicană.

„Decizia noastră este aceea de a-l descalifica”

Culiță Sterp a abandonat pe final, răpus de dorul de iubita sa, de remușcarea că nu îi este alături, dar mai ales din disperarea de a fi acasă când i se naște primul copil.

Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze.

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc  până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp.

Decizia producătorilor a fost anunțată în consiliul de nominalizare. „Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.


loading...
Partenerii noștri