Survivor România 2021. Culiţă Sterp cere eliminarea din concurs: „Îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele”

Survivor România 2021. Culiţă Sterp îşi doreşte să părăsească competiţia, unde a intrat încă de la început. Faimosul spune că nu mai poate să se concentreze la joc, deoarece se gândeşte la iubita lui, care este însărcinată.

27 mai 2021, 10:56
Survivor România 2021. Culiţă Sterp cere eliminarea din concurs: „Îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele”
Culiţă Sterp îşi doreşte să părăsească competiţia

Survivor România 2021. Culiţă Sterp vrea să fie alături de femeia iubită, în perioada sarcinii, din acest motiv cere să fie eliminat. Chiar dacă a fost fericit să vadă că Faimoșii i-au ascultat rugămintea şi l-au votat să plece acasă, publicul a decis să plece altcineva.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Anunţul neaşteptat făcut de Daniel Pavel. Cine a fost eliminat

Eu, în ultimul timp, nu pot să mă mai concentrez la nimic. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimilez. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție. Sunt de atâta timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele.

Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine”, a spus Culiță Sterp, la Survivor România.

Survivor România 2021. Culiţă Sterp cere eliminarea

Totuși, oricât de mult și-a dorit Culiță Sterp să fie eliminat de la Survivor, publicul a decis că cel care trebuie să se întoarcă în România este Cucu. Zanni, din postura de favorit, a fost cel care l-a nominalizat pe Cucu pentru a fi eliminat.

Faimosul a fost dezamăgit că nu a fost el cel eliminat. Ba chiar i-a spus lui Cucu să facă schimb de locuri cu el. „Hai, să facem schimb. Rămâi tu aici și plec eu. Hai, frate‘, i-a spus Culiță Sterp lui Cucu, în momentul în careși-a luat la revedere de la colegi. „N-am cum‘, a fost răspunsul lui Cucu.