Cosmina Adam, fosta asistentă a Mirelei Vaida, a fost cerută în căsătorie: „Ne-am cunoscut acum patru luni”

Cosmina Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul politician. Fosta asistentă a Mirelei Vaida se va căsători în curând.

21 apr. 2023, 17:29
Cosmina Adam, fosta asistentă a Mirelei Vaida, a fost cerută în căsătorie: „Ne-am cunoscut acum patru luni”

Cosmina Adam, fosta asistentă a Mirelei Vaida și cântăreață de muzică populară, se va căsători în curând cu iubitul politician.

Recent, la un renumit restaurant din Budapesta, Cosmina a fost cerută în căsătorie de Claudiu Matei, cel care îi este iubit de câteva luni. Într-o postare de pe rețelele sociale, ea a făcut marele anunț, postând și o fotografie alături de viitorul soț.

„DA!!! ♾️❤️ TE IUBESC,dragostea mea! ?❤️ Claudiu Matei”, a transmis cântăreața. Fanii au reacționat, iar fotografia în care și-a arătat inelul de logodnă a strâns mii de like-uri.

Citește și: Cosmina Adam de la Acces Direct a primit ameninţări după ce Mirela Vaida a fost atacată. Asistenta TV a alertat Poliţia

După ce a dat veseta, Cosmina Adam a mers la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a lansat o nouă piesă, dar a vorbit și despre povestea de iubire pe care o trăiește.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, acum patru luni. Eu am văzut că îmi dă inimioara, like-uri, dar nu am luat seama, mai ales că am mulți urmăritori pe pagina oficială. Tot văzând că îmi dă inimioara, am zis că intru pe profilul lui. Când am văzut am zis că îmi place. Apoi tot eu l-am căutat pe Instagram și i-am dat follow. Apoi a pornit toată treaba serioasă. (…) M-a cerut și de soție, da! (…)

Citește și: Mirela Vaida, criză de nervi după ce a fost blocată 7 ore pe aeroport: „Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi…”

Noi sărbătorile de Paște am hotărât să le facem în Budapesta, doar noi doi. Și noi de când ne-am cunoscut am vorbit la modul cel mai serios, el are o vârstă, și eu am o vârstă. Are 33 de ani, e numai bun de însurat. Am luat în considerare și lucrul ăsta, de nuntă, de copii”, a povestit ea.

Viitorul soț al Cosminei, Claudiu Matei, are 33 de ani și este politician. Este președintele partidului Tineretului Național Liberal Vrancea și consilier județean la Consiliul Județean Vrancea.