Cosmina Păsărin a vorbit deschis despre relaţiile intime: „Am înşelat, eram nefericită şi…”

Cosmina Păsărin a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 18 ani, atunci când a participat la concursul “Vara Ispitelor”, de la Pro TV. De  atunci multe s-au schimbat, iar Cosmina a intrat în lumea showbizului cu paşi mărunţi, dar siguri.    

RomaniaTV.net
27 nov. 2016, 08:57

De-a lungul timpului a avut joburi diverse: a prezentat diferite emisiuni TV sau evenimente, a fost MC, chiar şi model. Optimistă şi plină de energie, Cosmina a răspuns sincer întrebărilor adresate de revista Spy.

Întrebată despre relaţii, Cosmina Păsărin a spus: „Greşeli am făcut şi în relaţiile pe care le-am avut şi am învăţat din acele experienţe ca pe viitor să nu le mai repet. Am  făcut greşeli aşa cum cred că face orice persoană”. Fără să stea pe gînduri, Cosmina a spus clar că a înşelat persoana iubită pe motiv că „eram nefericită”.

„Normal că acum la nu ştiu cât  timp asta zic, dar la momentul acela faci astfel de greşeli că de aia se numesc greşeli. Îmi asum acest lucru. Nu este un lucru pe care l-am făcut din plăcere. Aşa am simţit atunci”, a mai spus Cosmina, precizând că este singură de un an şi jumătate.

COSMINA PĂSĂRIN: „Sunt o femeie singură în momentul de faţă şi tot nemăritată”