Cosmina Păsărin, abordare atipică cu privire la căsătorie: „Mai degrabă ai un parteneriat solid, o relație care funcționează oricum”

Cosmina Păsărin are o abordare bine pusă la punct atunci când vine vorba de căsătorie. Chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste, nu are în plan să facă marele pas.

23 sept. 2023, 17:22
Cosmina Păsărin, abordare atipică cu privire la căsătorie: „Mai degrabă ai un parteneriat solid, o relație care funcționează oricum”
Ce spune Cosmina Păsărin despre căsătorie

Majoritatea fetelor visează la ziua în care vor îmbrăca rochia de mireasă, dar nu și Cosmina Păsărin. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar nu are de gând să facă marele pas. Ea are o abordare personală, diferită de cea a majorității, în ceea ce privește o relație. Chiar dacă o emoționează tinerii proaspăt căsătoriți, nu are în plan să facă acest pas.

Citește și: Cosmina Păsărin, prima imagine alături de iubitul ei. Fanii i-au lăudat: „Vă șade bine”

„Eu nu sunt o persoană care s-a gândit la acest aspect sau la această etapă a vieții (n.r. la căsătorie) de-a lungul timpului. De ce? Nu știu să îți spun. Pur și simplu cred că așa sunt construită. Nu am făcut un scop din asta, nu a reprezentat o miză pentru mine, nu am vrut să fac neapărat acest pas și tocmai de aceea, acum cu atât mai mult sunt mai liniștită din punctul ăsta de vedere, pentru că nu e ceva ce simt că trebuia să fac și nu am făcut”, a mărturisit Cosmina păsărin, pentru Antena Stars.

Citește și: Cosmina Păsărin, primele dezvăluiri despre noul iubit: „Sunt fericită. Am mai multă liniște”

Vedeta e de părere că un parteneriat solid, încrederea în cel de lângă tine sunt mult mai importante decât șegămintele în fața autorităților statului ori a celor bisericești.

„E ok așa, adică e perfect în regulă. (…) A nu se înțelege că eu am o problemă în general cu căsătoria. Ba chiar sunt și momente când mă emoționez dacă, de exemplu, văd tineri căsătoriți sau văd imagini de la nunta cuiva, dar nu e ceva ce mi-am dorit neapărat să trăiesc, adică în interior, pur și simplu, nu am acea trăire.

Și da, este important de precizat că mai degrabă ai un parteneriat solid, o relație care funcționează oricum, indiferent de aceste detalii decât să nu lași timp cunoașterii atât cât ar trebui și să faci repede acești pași pentru că trebuie. Adică mai degrabă ai un partener cu care te înțelegi sau o parteneră cu care te înțelegi, cu care rezonezi, cu care ești compatibil”, a mai spus Cosmina Păsărin.