Cosmina Păsărin, primele dezvăluiri despre noul iubit: „Sunt fericită. Am mai multă liniște”

Cosmina Păsărin a vorbit despre povestea ei de iubire, dar preferă să fie discretă și să sebucure departe de ochii lumii.

21 apr. 2023, 22:47
Cosmina Păsărin, primele dezvăluiri despre noul iubit: „Sunt fericită. Am mai multă liniște”
Cosmina Păsărin iubește din nou, dar preferă să fie discretă

Cosmina Păsărin este o prezență rară la evenimentele mondene și spune că alege să meargă doar la cele pe care le consideră importante. Fosta prezentatoare  de la Vorbește lumea a dezvăluit motivul pentru care a devenit mai selectivă.

Cosmina Păsărin are un nou iubit

Ea spune că trăiește una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale de până acum, iar de câteva luni este împreună cu un bărbat pe care îl ține ascuns, pentru moment, pentru ca relația să nu fie supusă presiunii media.

„Sunt bine din punct de vedere sentimental. Am o relaţie şi sunt fericită. Aleg să fiu discretă în privinţa relaţiei pentru că în acest fel am mai multă linişte, mai mult spaţiu. Înţeleg mecanismele showbizului, dar nu mă regăsesc în ele în această perioadă”, a declarat Cosmina Păsărin pentru fanatik.ro.

Aceasta a povestit cum își petrece timpul și a explicat de ce evită să se afișeze rar în public.

„Nu am mereu timp de apariții la evenimente.  Nu este o strategie din spatele aparițiilor mele. Atunci când am o stare bună prefer să vin la evenimente cu drag. În rest, prefer să stau cu familia şi apropiaţii mei”, a adăugat vedeta.

Citește și: Cum se menține Cosmina Păsărin în formă la cei 39 de ani ai săi. Secretul siluetei sale: „Mănânc puțin și des”

Cosmina spune că a învățat în ultimul timp să se iubească și să se aprecieze. Nu mai consideră că aparițiile publice o avantajează și preferă să vină în fața publicului numai cu proiectele sale.

„Nu ştiu cum percep oamenii persoanele publice. Eu nu m-am dat în vânt după promovarea excesivă, nu sunt neapărat dornică să apar, dar nu cred că este ceva greşit în asta. Eu sunt un om mai discret.

În perioada în care am fost atât de mediatizată nu era un lucru pe care eu puteam să-l controlez. Pur şi simplu aşa se întâmplau lucrurile. Sunt într-o zonă în care prefer să fiu mai concentrată pe proiectele pe care le am, pe viaţa mea personală”, a mai spus Cosmina Păsărin.

Citește și: Dan Capatos, dezvăluiri fără perdea din perioada Playboy! Adevărul despre divele care i-au trecut prin mână: Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin: „Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată”

Chiar dacă este într-o relație, vedeta petrece și timp de una singură. Terapia a ajutat-o să evolueze foarte mult.

„Îmi place să petrec timpul singură, mă scot singură în oraş, ies la cafea, mănânc. Mi se pare liniştitor să ieşi tu cu tine, aşa ajungi şi să te cunoşti mai bine. Am citit undeva că dacă poţi să ieşi singură în oraş să bei o cafea, poţi să faci orice. Nu m-am ghidat după acest detaliu, dar mi s-a potrivit .

Sunt în continuare MC la evenimente, care de care mai frumoase, este foarte multă diversitate în acest mediu şi asta îmi place cel mai mult.

Am ocazia de a prezenta tot felul de evenimente de la lansări de produse, promovări ale spectacolelor. Evenimentele se desfăşoară la ore decente, seara, la orele 22:00 se încheie în general şi este perfect pentru mine”, a dezvăluit ea.