Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre tragedia care i-a schimbat viața: „Cu siguranță a fost cel mai greu moment”

Cosmina Păsărin a dezvăluit în cadrul unei emisiuni care a fost cel mai tragic moment al vieții ei care a marcat-o profund la vârsta de doar 16 ani.

23 iun. 2021, 23:48
Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre tragedia care i-a schimbat viața: „Cu siguranță a fost cel mai greu moment”

Cosmina Păsărin a făcut dezvăluiri extrem de intime în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a povestit că cel mai tragic moment a fost atunci când tatăl ei a murit pe când, Cosmina avea doar 16 ani. Ea a mărturisit că a fost o perioadă de cumpănă în existența ei, care a marcat-o profund.

“Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit. Aveam doar 16 ani. Am alte gânduri despre respectiva perioadă acum pentru că au trecut mulți ani. Dar când ai acel reper negativ, când vin perioade un pic mai grele parcă le suporți altfel. După 30 de ani mi-am mai pierdut din optimism, înainte aveam tot timpul energie, eram cu zâmbetul pe buze, eram de neoprit”, a povestit Cosmina Păsărin în cadrul unei emisiuni TV.

Cosmina Păsărin: „Am stat închisă în casă vreo 60 de zile. Și am supraviețuit”

Cosmina Păsărin a mai povestit că, în mod surprinzător, perioada pandemiei a fost una benefică și a reprezentat o pauză bine meritată. Vedeta este totuși fericită că a reînceput activitatea, însă a descoperit că îi place să petreacă mult timp singură.

„A fost o perioadă mai ciudată, dar trebuie să recunosc că nu a fost una dintre cele mai rele perioade din viața mea. Poate par așa o persoană mai ciudată că spun astfel de lucruri, dar mie chiar mi-a prins bine. Sunt bune și pauzele. Ne mai reîncărcăm, ne mai gândim și la alte lucruri nu doar la muncă, nu doar la lucrurile pe care trebuie să le facem tot timpul. Ne mai relaxăm, ne mai odihnim. Chiar n-a fost o perioadă rea. Am avut și perioade mai rele din nefericire. Însă mă bucur evident că am reînceput acum activitatea. Am observat că îmi place cam mult să stau singură. În perioada de izolare am stat închisă în casă vreo 60 de zile. Și am supraviețuit. A fost un exercițiu bun”, a mai povestit Cosmina Păsărin în cadrul emisiunii TV, titrează Spynews.


loading...
Partenerii noștri