Cosmina Păsărin, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea!”. Primele declaraţii ale vedetei

Cosmina Păsărin a intrat în echipa emisiunii "Vorbeşte lumea" de la Pro TV. Până acum, Cove i-a primit alături de el pe Viviana Sposub, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au mai alăturat Sore și Jorge, timp de câte o săptămână.

28 iun. 2021, 12:44
Cosmina Păsărin, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea!”. Primele declaraţii ale vedetei

Cosmina Păsărin, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea!”. Vedeta li se alătură celor cinci prezentatori pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă.

Cosmina Păsărin, noua prezentatoare de la „Vorbește lumea!”

Cosmina Păsărit este deosebit de încântată de noua provocare. „De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca „Vorbește lumea” m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a spus Cosmina Păsărin.

Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre tragedia care i-a schimbat viața: „Cu siguranță a fost cel mai greu moment”

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30. Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână. Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, „Dont give up”, și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii a fost unul încărcat de bucurie după frumoasa experiență, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Vivi, Theo și Veve piesa „Super femei”.