Costel Biju, din ce în ce mai rău. Artistul stă numai prin spitale: „Am ajuns la pat”

Costel Biju este din ce în ce mai rău, în ultimele luni a stat numai prin spitale, asta din cauza oboselii şi sistemului imunitar scăzut. De această dată, artistul a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza unei răceli foarte puternice.

04 mart. 2023, 14:35
Costel Biju, din ce în ce mai rău. Artistul stă numai prin spitale: „Am ajuns la pat”
Costel Biju, din ce în ce mai rău

Costel Biju, din ce în ce mai rău. Manelistul își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, așa cum s-a întâmplat și de curând, atunci când s-a afișat cu perfuzia la mână.

Citeşte şi: Fosta amantă a lui Costel Biju e la cuțite cu manelistul. Vedeta ar fi vrut să-și țină fetița în condiții inumane: „Și-a bătut joc”

Costel Biju, din ce în ce mai rău

În ultima perioadă, artistul s-a tot confruntat cu probleme de sănătate. Nu este pentru prima dată când ajunge pe perfuzii. Din cauza programului încărcat, stresului, dar şi temperaturilor scăzute, Costel Biju a avut nevoie de intervenţia medicilor.

A trebuit să fac un tratament intravenos pentru că am răcit într-un mod nu foarte plăcut. Munca, oboseala, efortul și transpirația din urmă prestațiilor mele, toate acestea mi-au dăunat și în zilele din urmă am ajuns la pat.

Muncind și punând suflet, cum bine știe toată lumea, transpir foarte tare. În restaurante sunt fel de fel de temperaturi scăzute din cauza aerelor condiționate, plus că la terminarea prestațiilor mele, mai ies puțin ud, oricât m-aș schimba de tricou”, povestea Costel Biju, la Antena Stars.

Costel Biju şi Florin Salam, show la ziua fiicei lui Fane Văncică

Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Celebrul manelist a trecut prin clipe cumplite după ce a fost diagnosticat cu covid-19. Acum, însă, acesta pare că se simte din nou în formă.

Îmbrăcat într-o ţinută lejeră, „Regele manelelor” a atras toate privirile de cum a ajuns la evenimentul la care au fost prezente nume grele din lumea showbizului românesc.

Cu toţii au fost cuceriţi de vocea manelistului şi au fost încântaţi de spectacolul pe care acesta la făcut alături de bunul său prieten Costel Biju.