Costel Biju, primele declaraţii după ce a apărut pe perfuzii: „Sunt afectaţi şi plămânii, am programare la CT”

Costel Biju a făcut primele declaraţii după ce a apărut pe perfuzii. De Crăciun, manelistul şi-a speriat fanii cu câteva imagini pe care le-a postat pe reţelele de socialzare. Din păcate, nu a avut sărbători fericite, deoarece nu s-a simţit deloc bine.

27 dec. 2022, 11:46
Costel Biju, primele declaraţii după ce a apărut pe perfuzii: „Sunt afectaţi şi plămânii, am programare la CT”
Costel Biju, primele declaraţii după ce a apărut pe perfuzii

Costel Biju, primele declaraţii după ce a apărut pe perfuzii. Cântărețul  a vorbit despre problemele sale de sănătate, care i-au dat peste cap sărbătorile de iarnă. Acesta spune că oboseala, drumurile lungi şi aerul condiționat de la evenimente l-au costat acum scump.

Citeşte şi: Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Primele imagini cu manelistul după externare

Costel Biju, primele declaraţii după ce a apărut pe perfuzii

Manelistul s-a simţit atât de rău s-a simțit încât a apelat la un tratament intravenos și continuă seria investigaților, mai ales că nici în urmă cu două luni nu i-a fost prea bine. De teamă ca nu cumva să fie vorba de ceva mult mai serios decât o răceală, Costel Biju s-a lăsat pe mâna specialiștilor și este programat să facă un CT.

A trebuit să fac un tratament intravenos pentru că am răcit într-un mod nu foarte plăcut. Munca, oboseala, efortul și transpirația din urmă prestațiilor mele, toate acestea mi-au dăunat și în zilele din urmă am ajuns la pat.

Muncind și punând suflet, cum bine știe toată lumea, transpir foarte tare. În restaurante sunt fel de fel de temperaturi scăzute din cauza aerelor condiționate, plus că la terminarea prestațiilor mele, mai ies puțin ud, oricât m-aș schimba de tricou.

Astăzi am programare la CT să vedem exact dacă răceală mi-a afectat și plămânii.„, a declarat Costel Biju, la un post de televiziune.