Costel Biju, din nou pe perfuzii. Care este starea de sănătate a manelistului

Costel Biju a ajuns din nou pe perfuzii. Manelistul şi-a speriat fanii încă o dată, după ce a ajuns pe mâna medicilor. Se pare că programul încărcat și haotic, epuizarea și nopțile nedormite și-au spus cuvântul și de data aceasta.

26 dec. 2022, 10:24
Costel Biju, din nou pe perfuzii. Care este starea de sănătate a manelistului
Costel Biju, din nou pe perfuzii

Costel Biju, din nou pe perfuzii. Nu este prima dată când manelistul își îngrijorează fanii de pe rețelele de socializare. Recent, Costel Biju s-a filmat în timp ce era în pat, cu perfuzii la mână. Vizibil slăbit, bărbatul nu a ezitat să arate fanilor că nu se simte bine.

Costel Biju, din nou pe perfuzii

 

Cu doar două luni în urmă, manelistul anunța că se retrage pentru o perioadă, pentru a se recupera și a-şi odihni vocea. La vremea respectivă, artistul a povestit cum în timpul unei cântări a rămas fără voce, iar a doua zi, după ce s-a trezit, situația se agravase.

Am muncit foarte mult în ultimele zile, în ultima perioadă și, aseară, am rămas fără glas, la cântare, la Giurgiu. Astăzi am trei evenimente. Am fost la medic și mi-a spus să fac repaus vocal și iau tratament. Mi-a dat repaus două săptămâni, dar eu dacă îmi revin, o să intru pe scenă imediat.

Nu sunt mai bine, nu simt că se ameliorează situația, m-am trezit fără glas. Aseară la Giurgiu am avut program, dar nu mai puteam să mai cânt pur și simplu, nu aveam un timp de relax la voce, iar acum m-am trezit mai rău. O să vină cineva astăzi să îmi facă tratamentul”, a declarat Costel Biju, în urmă cu două luni, potrivit spynews.ro.

Costel Biju şi Florin Salam, show la ziua fiicei lui Fane Văncică

Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Celebrul manelist a trecut prin clipe cumplite după ce a fost diagnosticat cu covid-19. Acum, însă, acesta pare că se simte din nou în formă.

Îmbrăcat într-o ţinută lejeră, „Regele manelelor” a atras toate privirile de cum a ajuns la evenimentul la care au fost prezente nume grele din lumea showbizului românesc.

Cu toţii au fost cuceriţi de vocea manelistului şi au fost încântaţi de spectacolul pe care acesta la făcut alături de bunul său prieten Costel Biju.