Costel Busuioc riscă 5 ani de ÎNCHISOARE

Costel Busuioc, plecat în Spania să lucreze în construcții, a devenit cunoscut în 2008, după ce a câștigat "Hijos de Babel", un concurs muzical. A încheiat un contract cu o casă de discuri de renume internațional și a lăsat în urmă viața grea pentru a cânta operă.

31 aug. 2016, 06:22
Costel Busuioc riscă 5 ani de ÎNCHISOARE

Costel Busuioc are însă probleme cu legea, din cauza unui incident petrecut în urmă cu doi ani, în Timișoara. Busuioc a fost trimis în judecată în luna aprilie a acestui an, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat ancheta.

Costel Busuioc are probleme financiare. Vrea să plece definitiv din România

În luna octombrie 2014, cântărețul, aflat la volanul mașinii personale, și-a pierdut răbdarea și, numulțumit că automobilul din fața sa nu înaintează, a coborât și i-a dat un pumn șoferului, un tânăr din Buziaș. Victima sa, Alexandru Constantin Pelcea, a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, scrie Adevarul, lucru dovedit printr-un certificat scos la Institutul de Medicină Legală, iar Costel Busuioc s-a trezit că este trimis în judecată pentru loviri și alte violențe.

Dacă va fi găsit vinovat, Costel Busuioc riscă amendă sau închisoare de la 6 luni la 5 ani. Primul termen de judecată în dosar este 8 septembrie.