COSTEL BUSUIOC şi-a abandonat tatăl şi nu a fost la înmormântarea mamei. „I s-a urcat celebritatea la cap…”

Artistul Costel Busuioc este pus la zid de rudele sale, care spun că i s-a urcat celebritatea la cap. El şi-ar fi abandonat tatăl bătrân şi bolnav şi nu s-a dus nici la înmormântarea mamei sale.

18 iun. 2015, 06:50
COSTEL BUSUIOC şi-a abandonat tatăl şi nu a fost la înmormântarea mamei. „I s-a urcat celebritatea la cap…”

Costel Busuioc, vedeta cu doar opt clase primare, a ajuns acum să fie unul dintre puţinii artişti care au reuşit peste hotare, scrie spynews.ro. A trăit într-un sat uitat de lume din Banat, muncind cu ziua şi câştigându-şi cu greu banii necesari întreţinerii familiei. Vocea sa nu a depăşit graniţele satului său, până într-o zi, când visul lui a devenit realitate. Împins de la spate de câţiva prieteni, s-a înscris la concursul „Hijos de Babel”.

Citeşte şi Costel Busuioc are probleme financiare. Vrea să plece definitiv din România

Acolo, a reuşit să câştige toate galele, inclusiv finala, şi a primit premiul cel mare. De aici până la celebritate în toată lumea nu a fost decât un pas. A părăsit satul natal şi a ajuns să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. Astăzi, stabilit în Timiş, departe de casa părintească, Costel este pus la zid de către tatăl lui, care susţine că a fost abandonat. Surse din anturajul familiei Busuioc au mărturisit că situaţia dintre Costel şi tatăl lui este una extrem de… delicată.

„De ani întregi Costel nu a mai venit prin satul natal. Nu şi-a vizitat tatăl şi nu s-a dus la înmormântarea mamei. I s-a urcat celebritatea la cap. Tatăl lui este paznic, se întreţine singur şi nu mai aşteaptă de ceva timp ajutorul fiului său. Îşi duce bătrâneţile singur, după ce soţia lui a murit”, a mărturisit o sursă din anturajul familiei.

Reacţia halucinantă a tatălui

„Nu vreau să comentez nimic. Nu mă interesează persoana lui, nu mă mai interesează nimic. Nici de mine nu mă mai interesează”, a spus bărbatul, extrem de nervos.

După ce a câştigat premiul cel mare în Spania, Costel Busuioc a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi români, iar acum cântă pe scene internaţionale și în biserici, alături de nume mari ale muzicii clasice. Familia Busuioc are patru copii. Maria Tabita, în vârstă de 8 ani, Daniel, de 7 ani, Sara de 4 ani, şi Rebecca, de aproape 2 ani. Dintre aceştia, Maria Tabita pare să fie cea mai dornică să-i calce pe urme tatălui. Nu se sfieşte să fredoneze cântece bisericeşti, alături de tatăl ei.

Citeşte şi Costel Busuioc nu a promovat bacalaureatul nici în a doua sesiune. La română a luat 1,50