Costel Busuioc va susţine un concert de colinde la Sibiu

Costel Busuioc va susţine, sâmbătă, un concert de colinde din repertoriul folcloric românesc, dar şi din creaţia de gen contemporană, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, în prezenţa IPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 08:58
Costel Busuioc va susţine un concert de colinde la Sibiu

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Mitropoliei Ardealului, Costel Busuioc va susţine, sâmbătă, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, un concert extraordinar de colinde.

„Costel Busuioc, devenit celebru pentru vocea sa, în urma câştigării concursului «Hijos de Babel» (dintre 4.000 de competitori), se va afla pentru a doua oară la Sibiu, după ce în decembrie 2009 şi-a lansat, în Aula Facultăţii de Teologie, volumul de convorbiri «Costel Busuioc», scris împreună cu publicistul Romeo Petraşciuc”, se arată în comunicat.

Interpretul va susţine, imediat după slujbă, un recital de colinde atât din repertoriul folcloric românesc, cât şi din creaţia de gen contemporană.

„Îmi doresc foarte mult să rămână o tradiţie concertele de colinde. Colindele, pentru mine, sunt ceva cu totul special… Vreau să rămân pentru totdeauna, cât am voce, în memoria spectatorilor mei şi cu concerte de colinde, cu care să cutreier toată România şi nu numai”, a afirmat Costel Busuioc.

La eveniment va asista şi IPS Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Concertul va debuta la ora 19.00, iar intrarea publicului va fi liberă.