Costel Gâlcă, mesajul care destabilizează vestiarul Stelei. Ce le-a transmis jucătorilor

Costel Gâlcă le-a transmis jucătorilor Stelei că doreşte să câştige la finalul acestui sezon Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României, pentru a-şi îmbunătăţi CV-ul în cazul în care va părăsi în această vară echipa din Ghencea.

12 feb. 2015, 07:06
Costel Gâlcă, mesajul care destabilizează vestiarul Stelei. Ce le-a transmis jucătorilor

Costel Gâlcă este convins că mai are de stat pe banca tehnică a Stelei doar câteva luni şi e decis să profite la maximum de acest lucru, iar în acest sens vrea să îşi înbunătăţească CV-ul. Astfel, potrivit fanatik.ro, în cantonamentul din Antalya antrenorul Stelei a avut mai multe discuţii cu jucătorii săi prin care a încercat să îi facă pe aceştia să se concentreze la maximum pentru câştigarea tuturor competiţiilor în care echipa este angrenată.

Citeşte şi STEAUA – SPARTA PRAGA 3-0. Costel Gâlcă, prima reacţie după cel mai bun joc al Stelei în 2015

Nu vă uitaţi la alte echipe că sunt în insolvenţă şi nu ar mai putea să ne facă probleme. Nu ne interesează pe noi lucrurile astea. Eu vă rog să vă concentaţi la fel de bine pentru toate meciurile în care vom juca. Nu contează dacă eu mai sunt sau nu mai sunt antrenorul vostru şi după finalul acestui sezon, vreau doar ca la vară să aducem în Ghencea toate cele trei trofee. Vreau să câştigăm Liga I, Cupa Ligii şi Cupa României„, le-a trasmis Gâlcă elevilor săi.

Citeşte şi Scandal la Steaua. Costel Gâlcă a răbufnit